Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator rate pret credit online apartamente 2 camere in Petresti. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 172536

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Petresti, Alba
May 19, 2015 May 19, 2015 Apartament la casa cu 2 camere de inchiriat in Petresti, judetul Alba, cu o suprafata totala de 50 mp, construit in anul 2003. Acesta este foarte bine structurat avand un living spatios si luminos cu coltar, un dormitor la fel de spatios si luminos cu pat matrimonial, bucatarie deschisa mobilata si utilata si baie cu cada. Imobilul dispune de toate utilitatile precum gaz, curent, apa, canalizare si de urmatoarele dotari si imbunatatiri cum ar fi gresie, faianta, parchet laminat, centrala proprie pe gaz cu calorifere din otel, zugraveli in lavabila, aragaz, frigider, masina de spalat rufe, tv. Imobilul este situat pe o strada asfaltata, iluminata si se preteaza pentru echipa de muncitori si se inchiriaza complet mobilat si utilat la pretul de 200 euro / luna.

apartament cu 2 camere in petresti judetul alba

Apartament cu 2 camere in Petresti, Alba

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 2, suprafata utila 45 m2.
Parter, 1 grup sanitar.
ID: 172536 | actualizat acum 5 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 200 € / luna
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Inchiriere 200 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 172536 Agentia: Sc Taboo Profesional Srl Nume: Iosif Cosmin
Actualizata: acum 5 ani si 5 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 100 ori Manager: Taboo Imobiliare Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 233 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 44 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 02.04.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei