Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Calculator rate pret credit online apartamente 2 camere in Sebes. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 162521

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in zona Valea Frumoasei - Sebes, Alba
Mar 09, 2015 Mar 09, 2015 Apartament cu 2 camere de inchiriat in Sebes, zona Valea Frumoasei, cu o suprafata utila de 55 mp, situat la etajul 1 din 4, renovat in anul 2006. Imobilul se afla intr-o zona foarte linistita, dispune de toate utilitatile: gaz, curent, apa, canalizare si de urmatoarele dotari: centrala termica pe gaz cu calorifere din otel, gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, aer conditionat. Apartamentul este compus din 2 camere ( dormitor cu intrare intr-un balcon inchis si living ), bucatarie mobilata, utilata, deschisa cu acces intr-un alt balcon spatios inchis, baie cu cada. Locuinta este complet mobilata si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat rufe, televizor, in bucatarie este o mobila moderna, in living coltar si mobila, in dormitor pat matrimonial si dulap. Imobilul in care se afla apartamentul este dotat cu interfon, sunt 3 apartamente pe palier, cartierul este modernizat, dispune de strazi asfaltate si iluminat stradal. In apropierea apartamentului se afla farmacii, banci, spatii comerciale, scoli, gradinite, spatii de joaca pentru copii, statie de taxi, biserici.  Imobilul se inchiriaza complet mobilat la pretul de 250 euro/luna.

apartament cu 2 camere in sebes zona valea frumoas

Apartament cu 2 camere in zona Valea Frumoasei - Sebes, Alba

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 55 m2.
Etajul 1 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 162521 | actualizat acum 2 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 250 € / luna
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Inchiriere 250 € / luna
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 162521 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Suciu Alexandra
Actualizata: acum 2 ani si 11 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 545 ori Manager: Cercel Elena Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 120 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 28 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 28.10.2014 Oferte în portofoliu: 230 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Oferte similare

  • de inchiriat apartament cu 2 camere decomandat,  confort 1 in sebes
    Sebes. Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 80 m2.
    350 € de inchiriat