Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Calculator rate pret credit online apartamente 2 camere in Bacau. Puteti face simulare credite ipotecare si credit imobiliar la banca, aveti calculator credit si puteti solicit credit: 61096

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 2 camere in Bacau
May 11, 2011 May 11, 2011 OFER SPRE INCHIRIERE APARTAMENT CU 2 CAMERE ZONA IN ZONA CENTRALA, SPATIOS, CU BALCON INCHIS, COMPLET MOBILAT SI UTILAT, DOTAT CU STOLERIE DIN TERMOPAN, GRESIE SI FAIANTA IN BAIE SI BUCATARIE, PARCHET, PLUS ALTE IMBUNATATIRI, CALDUROS, BINE INTRETINUTA. Merita vazut! PRET 140 euro neg Tel. 0753/055.575

BACAU, OFER SPRE INCHIRIERE APARTAMENT CU 2 CAMERE, IN ZONA CENTRALA, MOBILAT SI UTILAT.

Apartament cu 2 camere in Bacau

Apartament cu 2 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 50 m2.
Etajul 2, 1 balcon, 1 grup sanitar.
ID: 61096 | adaugat acum 8 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Inchiriere 140 € / luna
prezentare anunt imobiliar
Calculator rate credit
Dacă ești instituție financiară, reclama ta poate fi aici!
Aceasta proprietate nu este de vanzare. Aplica aici pentru un credit

1:  Te putem ajuta! Daca ai nevoie de credit partenerii nostri, consultanti de credite, iti stau la dispozitie. Completeaza formularul de mai jos si te vor contacta imediat. Ba chiar pot veni la locatia de intalnire preferata de tine.
     2:  Vezi ce ti se potriveste... Vor prelucra informatiile pe care le-ai furnizat si iti vor prezenta niste oferte croite nevoilor tale, ca sa poti decide asupra variantei optime.
3:  Care sunt pasii de urmat? Vei primi lamuriri despre modalitatea de completare si obtinere a documentelor necesare pentru intocmirea dosarului de credit. Dosarul va fi depus la banca, iar aceasta il va analiza atat din punctul de vedere a eligibilitatii financiare cat si a imobilului adus in garantie. Te vom tine la curent cu evolutia acestui proces.
     4:  Evaluarea imobilului. Daca toate conditiile bancii sunt indeplinite, imobilul adus in garantie trebuie sa fie evaluat de un evaluator agreat de banca. Vei achita taxa de evaluare.
5:  Aprobarea creditului. Evaluatorul va face raportul de evaluare care va ajunge in banca. Daca imobilul corespunde criteriilor bancii, creditul tau va fi aprobat.
     6:  Semnarea contractului de credit. Angajatii bancii vor programa semnarea contractului de credit: atunci vei achita comisioanele bancii si incheia politele de asigurare pentru imobil si de viata, daca este cazul. Notarul percepe taxe de autentificare a contractului de ipoteca/vanzare-cumparare.

Completeaza formularul de mai jos si mult succes!

  • Inchiriere 140 € / luna
Date despre anunt Date despre proprietar
Proprietatea are ID: 61096 Nume: Mihai
Actualizata: acum 8 ani si 1 luna Telefon: vezi numarul
Listata de: 979 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 685 ori Contacteaza proprietarul
Istoric pret: nu sunt modificari de pret
Listata initial în: 11.05.2011

Etichete imobiliare