Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Contact Daniel Dobre Imobiliare, manager de agentie Daniel Dobre ce publica anunt apartament vanzare 4 camere Berceni Bucuresti. Apartament semidecomandat in bloc de apartamente.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Berceni - Bucuresti
Aug 27, 2018 Aug 27, 2018 Bun venit! Suntem pe Sos. Berceni, peste drum de facultatea Spiru Haret. In spatele blocului de la bulevard, cu adresa postala pe strada Panselelor, avem un bloc tip " rusesc" cu opt etaje, doua lifturi, construit in anul 1984. La 3 minute de bloc avem statia de metrou Aparatorii Patriei, la 2 minute statie de RATB, tot la 2 minute cea mai apropiata piata. La 400 de metri avem un supermarket Kaufland, la 1, 5 km avem Carrefour, Metro, Selgros, Auchan, in timp ce la 10-12 monite de mers pe jos avem faimoasa Piata Sudului si Sun Plaza cu Cora. Oraselul Copiilor si Parcul Tineretului sunt la 5-6 minute de mers cu masina, la 15 minute cu metroul(2 statii) sau la 30 minute de mers pe jos. In jurul blocului vom gasi magazine, cofetarie, restaurante, unitati medicale sau unitati de invatamant. Pe strada sunt scoala si gradinita, peste drum scoala si liceu, facultate. Zona este extrem de bine sistematizatiza din punct de vedere al mijloacelor de transport in comun. Totodata, blocul este inconjurat pe trei laterale de alte blocuri cu patru etaje, fapt ce ii asigura apartamentul o vedere panoramica asupra zonei. Scara este renovata, cu o intrare moderna, amenajata, cu teava de gaz trasa separat si contorizare individuala pentru gaz si apa. Apartamentul are patru camere si este compus din : trei dormitoare, doua bai(dintre care una cu fereastra, bucatarie, sufragerie si doua balcoane(unul cu acces din bucatarie si unul din sufragerie). Apartamentul este amenajat, igienizat si poate fi locuit cu investitii minime ce tin cu precadere de gusturile personale. Bucataria este mobilata si utilata, in timp ce in restul apartamentul gasim partial mobila(paturi, sifoniere, birou), dar si partial utilat(doua televizoare, masina de spalat rufe si altele. Apartamentul este dotat cu aer conditionat, geamuri termopan cu tamplarie aluminium, parchet, gresie si faianta. Modelul de apartament este semidecomandat, cu trecere prin sufragerie pentru a ajunge la ultimul dormitor si baia mare, cu distributia camerelor primordial din holul central si cu o zona de dormitor si baie la intrarea in apartament, zona ce poate fi transformata in dormitor matrimonial. Compartimentarea foarte bine gandita, permite acomodarea a doua familii, sau a unei familii numeroase(2 sau 3 copii). Bucataria, impreuna cu balconul, formeaza o zona spatioasa de aproape 14 mp, permitand amplasarea locului de luat masa. Dormitoarele au suprafete decente, camerele sunt luminoase, apartamentul are o atmosfera calda, placuta, tinereasca. La constituirea ambientului interior contribuie din plin vederea larga si sentimentul de libertate pe care vederea panoramica il ofera. Avand actele la zi, complet verificate, locuinta este libera si isi asteapta noul proprietar chiar astazi! Proprietate reprezentata exclusiv de DANIEL DOBRE Imobiliare - comision 0% cumparator!

Apartament 4 camere Berceni

Apartament cu 4 camere in zona Berceni - Bucuresti

Apartament cu 4 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 78 m2 Semi-mobilat, mobilier modern.
Etajul 7 / 8 etaje, 2 balcoane, 2 grupuri sanitare.
Constructie din Beton.
ID: 220474 | adaugat acum 5 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 81.900 €
prezentare anunt imobiliar
Solicita mai multe informatii despre aceasta ofertaDaniel Dobre (Manager de agentie)
Daniel Dobre Imobiliare

Voturi manager

1
voteaza Vote UP Vote Down
Către: Daniel Dobre, Manager de agentie - Daniel Dobre Imobiliare Subiect: Am vazut oferta dumneavoastra pe TopEstate.ro
  • Vanzare 81.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 220474 Agentia: Daniel Dobre Imobiliare Nume: Daniel Dobre
Actualizata: acum 5 ani si 7 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 850 ori Manager: Daniel Dobre Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1163 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 27.08.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 08.02.2018 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare