Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Contact Sc Taboo Inc Srl, agent imobiliar Iosif Cosmin ce publica anunt apartament vanzare 3 camere Drumul Petrestiului Sebes. Apartament decomandat.

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Drumul Petrestiului - Sebes, Alba
Feb 17, 2015 Feb 17, 2015 Apartamente in blocuri noi situate in Sebes, intr-o zona rezidentiala aflat intr-o continua ascensiune, fiind situat in una din cele mai bine cotate zone ale orasului. Apartamentul are suprafata utila de 93 mp format din 3 camere decomandate, este situat la parter fiind dispus astfel: la intrare avem un hol cu acces in livingul generos dupa care la balconul acestuia cu o priveliste deosebita, ulterior se face intrarea in dormitorul matrimonial care are de asemenea acces la balcon, langa acesta aflandu-se celalat dormitor, ambele camere avand intrare la baia principala situata in imediata apropiere a bucatariei. Imobilul dispune in afara locurilor de parcare subterana si de locuri de parcare in curtea interioara a imobilului, pavate, cu acces restrictionat prevazut cu bariera. In imediata apropiere a acestui imobil, se gasesc: centre comerciale, spatii de joaca pentru copii, farmacii, banci, gradinite, scoli generale, licee, dar si statii pentru mijloace de transport in comun si taxi. Pentru a beneficia de toate facilitatiile acestui imobil va asteptam sa achizitionati atat prin programul Prima Casa cat si prin credit Ipotecar, acest apartament la pretul de doar 40.000 euro la stadiu de finisat la gri sau la pretul de 46.000 euro la stadiul de finisat la cheie. Constructia este dispusa pe 3 niveluri, acest imobil iese in evidenta nu doar prin aspectul acestuia exterior, ci si prin structura acestora, oferit de catre constructori cat si de zona linistita ce inconjoara ansablul. In acest ansablu gasim 2 tipuri de apartamente compartimentate foarte bine pentru nevoile oricarui locatar, adresandu-se atat cuplurilor tinere dar si a famililor cu un numar mai mare de membri. Aici gasiti atat apartamente cu 2 camere cat si apartamente cu 3 camere ambele tipuri fiind decomandate in totalitate, dispunad de balcoane generoase, finisaje de calitate, dar nu in ultimul rand din partea constructorului fiecare apartament va dispune de locul de parcare in curtea interiara a imobilului sau la cerere se pot achizitiona locuri de parcare in parcarea subterana a blocului. Avand in vedere toate aceste avantaje va asteptam sa va convingeti singuri de fiecare amanunt in parte. Ansamblul este situat intr-o zona deosebita a orasului Sebes pe Drumul Petrestiului in stanga pe o strada in curs de modernizare cu o vedere panoramica asupra intregului oras.    

apartament cu 3 camere decomandat in sebes judetul

Apartament cu 3 camere in zona Drumul Petrestiului - Sebes, Alba

Apartament cu 3 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 93 m2.
Parter / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155926 | actualizat acum 2 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 40.000 €
prezentare anunt imobiliar
Solicita mai multe informatii despre aceasta ofertaIosif Cosmin (Agent imobiliar)
Sc Taboo Inc Srl

Voturi agent

1
voteaza Vote UP Vote Down
Către: Iosif Cosmin, Agent imobiliar - Sc Taboo Inc Srl Subiect: Am vazut oferta dumneavoastra pe TopEstate.ro
  • Vanzare 40.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155926 Agentia: Sc Taboo Inc Srl Nume: Iosif Cosmin
Actualizata: acum 2 ani si 11 luni Judet: Sibiu Telefon: vezi numarul
Listata de: 1034 ori Manager: Jurca Raluca Oferte în portofoliu: 32
Vizualizata de: 72 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 26 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 16.06.2014 Oferte în portofoliu: 162 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.11.2014 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei