Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 7 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 1 din 1 etaj. apartament cu 7 camere si 7 bai in zona nicolae ba

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 7 camere in Sibiu
May 15, 2018 May 15, 2018 De vanzare 2 apartamente renovate in totalitate cu un numar total de 7 camere si 7 bai, acestea dispun de intrari separate, pretabile pentru regim hotelier in zona Nicolae Balcescu din Sibiu. Primul apartament este situat la etajul 1, are o suprafata totala de 163 mp si este format din 5 camere, fiecare cu baie properie, bucatarie utilata si spatiu pentru depozitare. Acesta beneficiaza de numeroase imbunatatiri, ca de exemplu: parchet din lemn masiv foarte elegant, gresie, faianta, centrala cu calorifere din otel, ferestre din tamplarie Pvc culoarea lemnului pe exterior, bai utilate, instalatie electrica schimbata. Al doilea apartament se afla la demisol, are o suprafata totala de 60 mp si este format dintr-un living cu bucatarie open-space, hol si baie. Locuintele sunt situate in zona ultracentrala, Nicolae Balcescu, unde se afla institutii scolare de mare renume cum ar fi: Colegiul National Gheorghe Lazar, Colegiul National Octavian Goga, pietonala Nicolae Balcescu, cafenele si magazine internationale: Zara, Massimo Dutti, Pandora si multe alte facilitati oferite de Centrul Istoric al orasului: Muzeul National Palatul Brukenthal, Muzeul de Istorie - Casa Altemberger. Apartamentul este ideal pentru cei ce vor sa locuiasca in Centrul Istoric cat si pentru investitie, fiind pretabil pentru: deschiderea unui spatiu de birouri, hostel, regim hotelier pentru turisti. Pretul de vanzare al celor 2 apartamente complet renovate este de 220000 euro negociabil, se pot achizitiona si prin Credit Imobiliar, fiind scutite de sarcini.

apartament cu 7 camere si 7 bai in zona nicolae ba

Apartament cu 7 camere in Sibiu

Apartament cu 7 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 186 m2.
Etajul 1 / 1 etaje, 7 grupuri sanitare.
ID: 214138 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 220.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Nicolae balcescu
  • Numar camere: 7
  • Suprafata utila: 186 m2
  • Suprafata construita: 223 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 7
  • An constructie: 1930

Alte informatii:

De vanzare 2 apartamente renovate in totalitate cu un numar total de 7 camere si 7 bai, acestea dispun de intrari separate, pretabile pentru regim hotelier in zona Nicolae Balcescu din Sibiu.
Primul apartament este situat la etajul 1, are o suprafata totala de 163 mp si este format din 5 camere, fiecare cu baie properie, bucatarie utilata si spatiu pentru depozitare.
Acesta beneficiaza de numeroase imbunatatiri, ca de exemplu: parchet din lemn masiv foarte elegant, gresie, faianta, centrala cu calorifere din otel, ferestre din tamplarie Pvc culoarea lemnului pe exterior, bai utilate, instalatie electrica schimbata.
Al doilea apartament se afla la demisol, are o suprafata totala de 60 mp si este format dintr-un living cu bucatarie open-space, hol si baie.
Locuintele sunt situate in zona ultracentrala, Nicolae Balcescu, unde se afla institutii scolare de mare renume cum ar fi: Colegiul National Gheorghe Lazar, Colegiul National Octavian Goga, pietonala Nicolae Balcescu, cafenele si magazine internationale: Zara, Massimo Dutti, Pandora si multe alte facilitati oferite de Centrul Istoric al orasului: Muzeul National Palatul Brukenthal, Muzeul de Istorie - Casa Altemberger.
Apartamentul este ideal pentru cei ce vor sa locuiasca in Centrul Istoric cat si pentru investitie, fiind pretabil pentru: deschiderea unui spatiu de birouri, hostel, regim hotelier pentru turisti.
Pretul de vanzare al celor 2 apartamente complet renovate este de 220000 euro negociabil, se pot achizitiona si prin Credit Imobiliar, fiind scutite de sarcini.
  • Vanzare 220.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 214138 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1215 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1303 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 17.04.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei