Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 6 camere Sibiu Turnisor. Apartament decomandat la etajul 6 din 6 etaje. apartament cu 6 camere de lux in sibiu zona turnis

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 6 camere in zona Turnisor - Sibiu
Mar 20, 2017 Mar 20, 2017 Apartament de lux cu 6 camere decomandate de vanzare in zona Turnisor, din Sibiu, cu o suprafata utila de 140 mp si balcon pe toata suprafata apartamentului cu acces din toate incaperile si izolatie termica si fonica la exterior. Acest apartament este situat intr-un imobil constructie noua, finalizata in anul 2012, la etajul 6 din 6 a unui imobil dotat cu lift de ultima generatie pentru 7 persoane. Locuinta este compusa din salon, sufragerie foarte spatioasa, 3 dormitoare, un dressing, o baie cu cada jacuzzi si geam de aerisire, o baie cu cabina de dus cu hidromasaj si radio si geam de aerisire. Acest apartament beneficiaza de imbunatatiri de cea mai buna calitate precum centrala termica cu calorifere si termostat pe fiecare in parte, geamuri termopane cu structura din aluminiu, 4 aparate pentru aer conditionat, usi la iesirea pe balcon cu geamuri termopane pe structura din aluminiu, plasa anti-tantari la fiecare geam, gresie, faianta, parchet din lemn masiv. Apartamentul este complet mobilat de lux si utilat cu: frigider de inox ( BEKO ), masina de spalat cu uscator, hota, cuptor digital, plita electrica, cuptor cu microunde, uscator de maini si uscator de par, ambele montate in bai. Pretul de vanzare pentru acest apartament de lux complet mobilat si utilat este de 110.000 euro.

apartament cu 6 camere de lux in sibiu zona turnis

Apartament cu 6 camere in zona Turnisor - Sibiu

Apartament cu 6 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 140 m2.
Etajul 6 / 6 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 175999 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 110.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Turnisor
  • Numar camere: 6
  • Suprafata utila: 140 m2
  • Suprafata construita: 157 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 6
  • Numar etaje: Parter+6 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2012

Alte informatii:

Apartament de lux cu 6 camere decomandate de vanzare in zona Turnisor, din Sibiu, cu o suprafata utila de 140 mp si balcon pe toata suprafata apartamentului cu acces din toate incaperile si izolatie termica si fonica la exterior.
Acest apartament este situat intr-un imobil constructie noua, finalizata in anul 2012, la etajul 6 din 6 a unui imobil dotat cu lift de ultima generatie pentru 7 persoane.
Locuinta este compusa din salon, sufragerie foarte spatioasa, 3 dormitoare, un dressing, o baie cu cada jacuzzi si geam de aerisire, o baie cu cabina de dus cu hidromasaj si radio si geam de aerisire. Acest apartament beneficiaza de imbunatatiri de cea mai buna calitate precum centrala termica cu calorifere si termostat pe fiecare in parte, geamuri termopane cu structura din aluminiu, 4 aparate pentru aer conditionat, usi la iesirea pe balcon cu geamuri termopane pe structura din aluminiu, plasa anti-tantari la fiecare geam, gresie, faianta, parchet din lemn masiv.
Apartamentul este complet mobilat de lux si utilat cu: frigider de inox ( BEKO ), masina de spalat cu uscator, hota, cuptor digital, plita electrica, cuptor cu microunde, uscator de maini si uscator de par, ambele montate in bai.
Pretul de vanzare pentru acest apartament de lux complet mobilat si utilat este de 110.000 euro.
  • Vanzare 110.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 175999 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1092 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1549 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 02.06.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei