Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 5 camere Sibiu. Apartament semidecomandat la etajul 1 din 2 etaje. apartament cu 5 camere in sibiu zona centrul istor

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 5 camere in Sibiu
Jan 30, 2017 Jan 30, 2017 Apartament cu 5 camere semidecomandate, de vanzare, in Sibiu situat in Centrul Istoric mai exact inima orasului, la 2 minute de mers pe jos de pietonala Nicolae Balcescu. Pozitionarea il face perfect pretabil pentru o locuinta minunata in centrul Sibiului, inchiriere in regim hotelier sau spatiu birouri /comercial /sediu firma, avand in vedere ca apartamentele din zona sunt folosite cu succes pentru toate aceste destinatii. Este un apartament foarte spatios cu suprafata totala de 150 mp, cu camere mari, inteligent proiectate, situat la etajul intermediar 1 din 2, intr-o cladiere construita din caramida in jurul anilor 1910 ce dispune de interfon la intrare, fiind doar 2 apartamente pe palier. Locuinta este de dimensiuni generoase si bine compartimentata cu suprafata utila de 125 mp compusi din: living generos si luminos, 4 dormitoare spatioase, o bucatarie, o baie si o toaleta de servici, iar la subsolul imobilului este pivnita. Apartamentul ca si imbunatatiri si dotari dispune de parchet laminat si parchet din lemn masiv, gresie, faianta, geamuri termopan, sobe-teracota. Pretul de vanzare al apartamentului este de 155000 euro negociabil.

apartament cu 5 camere in sibiu zona centrul istor

Apartament cu 5 camere in Sibiu

Apartament cu 5 camere, semidecomandat, confort 2, suprafata utila 125 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 201312 | actualizat acum 7 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 155.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Centrul istoric
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 125 m2
  • Suprafata construita: 150 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1910

Alte informatii:

Apartament cu 5 camere semidecomandate, de vanzare, in Sibiu situat in Centrul Istoric mai exact inima orasului, la 2 minute de mers pe jos de pietonala Nicolae Balcescu.
Pozitionarea il face perfect pretabil pentru o locuinta minunata in centrul Sibiului, inchiriere in regim hotelier sau spatiu birouri /comercial /sediu firma, avand in vedere ca apartamentele din zona sunt folosite cu succes pentru toate aceste destinatii.
Este un apartament foarte spatios cu suprafata totala de 150 mp, cu camere mari, inteligent proiectate, situat la etajul intermediar 1 din 2, intr-o cladiere construita din caramida in jurul anilor 1910 ce dispune de interfon la intrare, fiind doar 2 apartamente pe palier.
Locuinta este de dimensiuni generoase si bine compartimentata cu suprafata utila de 125 mp compusi din: living generos si luminos, 4 dormitoare spatioase, o bucatarie, o baie si o toaleta de servici, iar la subsolul imobilului este pivnita.
Apartamentul ca si imbunatatiri si dotari dispune de parchet laminat si parchet din lemn masiv, gresie, faianta, geamuri termopan, sobe-teracota.
Pretul de vanzare al apartamentului este de 155000 euro negociabil.
  • Vanzare 155.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 201312 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 536 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1335 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 24.01.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei