Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 5 camere Sibiu Tineretului. Apartament decomandat la etajul 2 din 2 etaje. apartament 5 camere la vila 150 mp utili zona tine

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 5 camere in zona Tineretului - Sibiu
May 24, 2018 May 24, 2018 De vanzare apartament cu 5 camere decomandate, in Sibiu zona Tineretului, situata la etajul 2+Pod al unui imobil de tip duplex, construita si finisata in anul 2010, cu o suprafata totala de 180 mp, ce detine si un loc de parcare in curtea imobilului, aceasta este imprejmuita, pavata cu piscoturi si spatii verzi si este comuna cu inca doua familii. Locuinta se preda la stadiul de gri avansat avand urmatoarele imbunatatiri si dotari: sape autonivelante in toate incaperile, pereti gletuiti, pereti din caramida de 30 cm la exterior si 25 cm la interior, acoperis nou cu tigla, termoizolatie la exterior cu tencuiala decorativa, geamuri termopan, usa metalica la intrare, centrala termica proprie pe gaz marca Viessmann cu calorifere din otel, instalatie electrica facuta prin copex metalic dar si bransamente la apa, curent, gaz si canalizare, in fiecare camera exista cablaj Tv si internet. Apartamentul este excelent compartimentat pe cele doua nivele, astfel: la etajul 2 se afla un hol la intrare, doua dormitoare decomandate, balcon, living de tip open-space cu bucataria, camara, baie generoasa. Viitorul cumparator isi poate amplasa o scara fixa in zona de living cu ajutorul careia se va face accesul la nivelul superior, in pod, aici se afla un hol, o baie si doua camere decomandate. Imobilul in care se afla acest apartament este situat intr-o zona foarte linistita de case si vile, avand o vedere superba asupra imprejurimilor, are dotari si finisaje de o calitate superioara, iar in imediata apropiere sunt toate punctele de interes public necesare printre care: statie pentru mijloacele de transport in comun sau taxi, institutii de invatamant, magazine, loc de joaca pentru copii, biserica, banci sau farmacii. Acest apartament se vinde la pretul de 65000 euro usor negociabil.

apartament 5 camere la vila 150 mp utili zona tine

Apartament cu 5 camere in zona Tineretului - Sibiu

Apartament cu 5 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 150 m2.
Etajul 2 / 2 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 214581 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 65.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Tineretului
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 150 m2
  • Suprafata construita: 180 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2010

Alte informatii:

De vanzare apartament cu 5 camere decomandate, in Sibiu zona Tineretului, situata la etajul 2+Pod al unui imobil de tip duplex, construita si finisata in anul 2010, cu o suprafata totala de 180 mp, ce detine si un loc de parcare in curtea imobilului, aceasta este imprejmuita, pavata cu piscoturi si spatii verzi si este comuna cu inca doua familii.
Locuinta se preda la stadiul de gri avansat avand urmatoarele imbunatatiri si dotari: sape autonivelante in toate incaperile, pereti gletuiti, pereti din caramida de 30 cm la exterior si 25 cm la interior, acoperis nou cu tigla, termoizolatie la exterior cu tencuiala decorativa, geamuri termopan, usa metalica la intrare, centrala termica proprie pe gaz marca Viessmann cu calorifere din otel, instalatie electrica facuta prin copex metalic dar si bransamente la apa, curent, gaz si canalizare, in fiecare camera exista cablaj Tv si internet.
Apartamentul este excelent compartimentat pe cele doua nivele, astfel: la etajul 2 se afla un hol la intrare, doua dormitoare decomandate, balcon, living de tip open-space cu bucataria, camara, baie generoasa. Viitorul cumparator isi poate amplasa o scara fixa in zona de living cu ajutorul careia se va face accesul la nivelul superior, in pod, aici se afla un hol, o baie si doua camere decomandate.
Imobilul in care se afla acest apartament este situat intr-o zona foarte linistita de case si vile, avand o vedere superba asupra imprejurimilor, are dotari si finisaje de o calitate superioara, iar in imediata apropiere sunt toate punctele de interes public necesare printre care: statie pentru mijloacele de transport in comun sau taxi, institutii de invatamant, magazine, loc de joaca pentru copii, biserica, banci sau farmacii.
Acest apartament se vinde la pretul de 65000 euro usor negociabil.
  • Vanzare 65.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 214581 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2050 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1298 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 25.04.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei