Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 5 camere Sibiu Strand. Apartament decomandat la etajul 3 din 3 etaje. apartament modern la vila cu 5 camere si curte zon

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 5 camere in zona Strand - Sibiu
Jun 20, 2017 Jun 20, 2017 De vanzare apartament confort I sporit la vila cu 5 camere, 2 bai, balcon si curte privata de vanzare, in Sibiu zona Strand, cu o suprafata totala de 146 mp, impartit pe 3 nivele ( etajul 3 + mansarda + pod ) ale unei vile constructie anul 2006 acoperita cu tigla, pozitionata intr-o zona foarte linistita de case si vile, cu locuri de parcare in fata imobilului avand in imediata apropiere acces la nenumarate facilitati citadine. Aceasta proprietate are o suprafata utila de 122 mp, cu acces la o curte privata, comuna cu inca 5 familii, aceasta este pavata, prevazuta cu spatii verzi, terasa cu grill, spatiu ideal pentru relaxare al oricarei familii contemporane iar accesul la locuinta propriu - zisa se face pe o scara exterioara. Locuinta este impartita pe 3 nivele si anume: la etajul 3 se afla un living foarte spatios, un birou luminos cu iesire la un balcon, baie generoasa cu cada si aerisire naturala, bucatarie cu loc de luat masa, toate acestea sunt complet mobilate si utilate cu electrocasnice noi. La mansarda se afla 3 dormitoare decomandate, baie de serviciu cu dus si un hol unde este amplasata o scara rabatabila pentru accesul in pod care este folosit drept spatiu pentru depozitare. Aceasta locuinta prezinta costuri reduse la utilitati, este insorita pe parcursul zilei si se afla intr-o zona foarte linistita a orasului, cu acces facil la toate punctele de interes necesare unui trai linistit cum ar fi: institutii de invatamant, biserica, parc, locuri de joaca pentru copii, farmacii, unitati bancare, spatii comerciale, aprozare, statii de autobuz sau taxi. Apartamentul este excelent intretinut si prezinta toate dotarile si imbunatatirile necesare unei familii printre care: acces cablu tv si internet prin fibra optica, usa metalica la intrare, izolatie termica si fonica de 10 cm la exterior, usi din lemn la interior, geamuri termopan din tamplarie PVC, gresie, faianta, parchet laminat, centrala termica proprie pe gaz marca Romstall cu calorifere din otel si termostat, pereti zugraviti cu lavabila. Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat, in functie de necesitatile cumparatorilor la pretul de 69900 euro negociabil, pe langa plata Cash se accepta si Creditul Ipotecar.

apartament modern la vila cu 5 camere si curte zon

Apartament cu 5 camere in zona Strand - Sibiu

Apartament cu 5 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 122 m2.
Etajul 3 / 3 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 205739 | actualizat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 69.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Strand
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 122 m2
  • Suprafata construita: 146 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 3
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2006

Alte informatii:

De vanzare apartament confort I sporit la vila cu 5 camere, 2 bai, balcon si curte privata de vanzare, in Sibiu zona Strand, cu o suprafata totala de 146 mp, impartit pe 3 nivele ( etajul 3 + mansarda + pod ) ale unei vile constructie anul 2006 acoperita cu tigla, pozitionata intr-o zona foarte linistita de case si vile, cu locuri de parcare in fata imobilului avand in imediata apropiere acces la nenumarate facilitati citadine.
Aceasta proprietate are o suprafata utila de 122 mp, cu acces la o curte privata, comuna cu inca 5 familii, aceasta este pavata, prevazuta cu spatii verzi, terasa cu grill, spatiu ideal pentru relaxare al oricarei familii contemporane iar accesul la locuinta propriu - zisa se face pe o scara exterioara.
Locuinta este impartita pe 3 nivele si anume: la etajul 3 se afla un living foarte spatios, un birou luminos cu iesire la un balcon, baie generoasa cu cada si aerisire naturala, bucatarie cu loc de luat masa, toate acestea sunt complet mobilate si utilate cu electrocasnice noi.
La mansarda se afla 3 dormitoare decomandate, baie de serviciu cu dus si un hol unde este amplasata o scara rabatabila pentru accesul in pod care este folosit drept spatiu pentru depozitare.
Aceasta locuinta prezinta costuri reduse la utilitati, este insorita pe parcursul zilei si se afla intr-o zona foarte linistita a orasului, cu acces facil la toate punctele de interes necesare unui trai linistit cum ar fi: institutii de invatamant, biserica, parc, locuri de joaca pentru copii, farmacii, unitati bancare, spatii comerciale, aprozare, statii de autobuz sau taxi.
Apartamentul este excelent intretinut si prezinta toate dotarile si imbunatatirile necesare unei familii printre care: acces cablu tv si internet prin fibra optica, usa metalica la intrare, izolatie termica si fonica de 10 cm la exterior, usi din lemn la interior, geamuri termopan din tamplarie PVC, gresie, faianta, parchet laminat, centrala termica proprie pe gaz marca Romstall cu calorifere din otel si termostat, pereti zugraviti cu lavabila.
Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat, in functie de necesitatile cumparatorilor la pretul de 69900 euro negociabil, pe langa plata Cash se accepta si Creditul Ipotecar.
  • Vanzare 69.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205739 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 645 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1522 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.06.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei