Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 5 camere Sibiu Orasul de Jos. Apartament decomandat la etajul 1 din 2 etaje. apartament cu 5 camere si gradina zona piata cluj

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 5 camere in zona Orasul de Jos - Sibiu
May 25, 2018 May 25, 2018 Apartament cu 5 camere si gradina de vanzare in zona Piata Cluj din Sibiu, cu o suprafata totala de 130 mp, situat la etajul intermediar 1 al unei vile construita in anul 1870 din caramida, acoperita cu tigla, localizata intr-o zona selecta, predominant de case. Locuinta are o suprafata utila de 108 mp structurata pe un singur nivel compusa dintr-un hol central din care se intra intr-un living spatios si luminos amenajat ca spatiu pentru primirea invitatilor si loc de luat masa cu deschidere catre bucatarie si doua dormitoare, unul din ele fiind amenajat ca dressing. Tot din holul de la intrare avem acces in alte 2 camere si in baia amenajata cu cabina de dus si geam. Apartamentul detine pivnita si beneficiaza de o curte libera de 100 mp, ce poate fi amenajata ca si loc de relaxare cu spatiu verde. Locuinta este termoizolata la exterior si necesita diverse imbunatatiri, cum ar fi: centrala termica, calorifere din otel, ferestre cu geam termopan, usi din lemn, parchet din lemn masiv, gresie, faianta. Imobilul este amplasat intr-o zona linistita, foarte aproape de Centru si de toate punctele de interes public, pe o strada asfaltata si iluminata, fara zgomotul si agitatia orasului Pretul de vanzare al apartamentului este de 105000 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.

apartament cu 5 camere si gradina zona piata cluj

Apartament cu 5 camere in zona Orasul de Jos - Sibiu

Apartament cu 5 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 108 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 214583 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 105.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Orasul de Jos
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 108 m2
  • Suprafata construita: 130 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1970

Alte informatii:

Apartament cu 5 camere si gradina de vanzare in zona Piata Cluj din Sibiu, cu o suprafata totala de 130 mp, situat la etajul intermediar 1 al unei vile construita in anul 1870 din caramida, acoperita cu tigla, localizata intr-o zona selecta, predominant de case.
Locuinta are o suprafata utila de 108 mp structurata pe un singur nivel compusa dintr-un hol central din care se intra intr-un living spatios si luminos amenajat ca spatiu pentru primirea invitatilor si loc de luat masa cu deschidere catre bucatarie si doua dormitoare, unul din ele fiind amenajat ca dressing. Tot din holul de la intrare avem acces in alte 2 camere si in baia amenajata cu cabina de dus si geam.
Apartamentul detine pivnita si beneficiaza de o curte libera de 100 mp, ce poate fi amenajata ca si loc de relaxare cu spatiu verde.
Locuinta este termoizolata la exterior si necesita diverse imbunatatiri, cum ar fi: centrala termica, calorifere din otel, ferestre cu geam termopan, usi din lemn, parchet din lemn masiv, gresie, faianta.
Imobilul este amplasat intr-o zona linistita, foarte aproape de Centru si de toate punctele de interes public, pe o strada asfaltata si iluminata, fara zgomotul si agitatia orasului
Pretul de vanzare al apartamentului este de 105000 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 105.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 214583 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1158 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1252 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 25.04.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei