Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 5 camere Sibiu Calea Cisnadiei. Apartament decomandat la etajul 3 din 3 etaje. penthouse elegant cu 5 camere mobilate si parcare

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 5 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu
May 29, 2018 May 29, 2018 Penthouse mobilat modern cu 5 camere decomandate 4 balcoane, loc de parcare de vanzare si boxa de 10 mp pe Calea Cisnadiei din Sibiu. Locuinta este construita din materale de cea mai buna calitate si este situat la etajul 3 al unui imobil nou, are o suprafata foarte generoasa de 160 mp totali si 135 mp utili, distribuiti pe doua nivele: - La parter: living luminos de 24 mp care asigura un inalt standard de confort, cu iesire pe balconul generos, doua dormitoare spatioase dotate cu mobilier elegant, cu iesire pe balcon, bucatarie inchisa, utilata cu electrocasnice noi, birou, baie cu cada si geam de aerisire. - Etajul are o suprafata utila de 41 mp si este format dintr-o camera cu dressing si baie cu cabina de dus. Penthous-ul detine imbunatatiri pentru a va asigura caminul perfect si un inalt standard de confort, beneficiind de: mobilier, electrocasnice, sistem de climatizare, incalzire in pardoseala cu termostat individual pentru fiecare calorifer, tapet, parchet, gresie, faianta, ferestre din tamplarie pvc, usa metalica cu 3 puncte de inchidere, izolatie exterioara, loc de parcare. Pretul de vanzare este de 79000 euro negociabil, poate fi achizitionat prin orice tip de Credit Imobiliar, fiind lipsit de sarcini, eliberarea se face in ziua semnarii contractului.

penthouse elegant cu 5 camere mobilate si parcare

Apartament cu 5 camere in zona Calea Cisnadiei - Sibiu

Apartament cu 5 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 135 m2.
Etajul 3 / 3 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 212451 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 79.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Calea Cisnadiei
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 135 m2
  • Suprafata construita: 160 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 3
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2017

Alte informatii:

Penthouse mobilat modern cu 5 camere decomandate 4 balcoane, loc de parcare de vanzare si boxa de 10 mp pe Calea Cisnadiei din Sibiu.
Locuinta este construita din materale de cea mai buna calitate si este situat la etajul 3 al unui imobil nou, are o suprafata foarte generoasa de 160 mp totali si 135 mp utili, distribuiti pe doua nivele:
- La parter: living luminos de 24 mp care asigura un inalt standard de confort, cu iesire pe balconul generos, doua dormitoare spatioase dotate cu mobilier elegant, cu iesire pe balcon, bucatarie inchisa, utilata cu electrocasnice noi, birou, baie cu cada si geam de aerisire.
- Etajul are o suprafata utila de 41 mp si este format dintr-o camera cu dressing si baie cu cabina de dus.
Penthous-ul detine imbunatatiri pentru a va asigura caminul perfect si un inalt standard de confort, beneficiind de: mobilier, electrocasnice, sistem de climatizare, incalzire in pardoseala cu termostat individual pentru fiecare calorifer, tapet, parchet, gresie, faianta, ferestre din tamplarie pvc, usa metalica cu 3 puncte de inchidere, izolatie exterioara, loc de parcare.
Pretul de vanzare este de 79000 euro negociabil, poate fi achizitionat prin orice tip de Credit Imobiliar, fiind lipsit de sarcini, eliberarea se face in ziua semnarii contractului.
  • Vanzare 79.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212451 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 937 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1615 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 19.03.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei