Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 5 camere Sibiu Scoala de Inot. Apartament decomandat la etajul 3 din 3 etaje. apartament de lux cu 5 camere in sibiu - scoala de

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 5 camere in zona Scoala de Inot - Sibiu
May 31, 2016 May 31, 2016 Apartament de lux de vanzare situat in Sibiu zona Scoala de Inot cu o suprafata totala de 220 mp si este format din 5 camere,3 bai, bucatarie, camera tehnica si balcon, structurat pe doua nivele, situata la etajul 3 al unui imobil nou construit. La primul nivel se afla dormitorul principal care dispune de baie proprie dotata cu cabina de dus si cada cu jacuzzi, o camera amenajata ca birou, o baie, hol care la trecerea spre living dispune de un acvariu suspendat si o gradina japoneza amenajata cu plante ornamentale, livingul foarte generos cu bucatarie open space este foarte luminos, ferestrele acestuia fiind orientate catre sud-vest. La nivelul superior accesul se face pe o scara din lemn de stejar cu balustrade de inox, acolo se regasesc un dormitor pentru copii, o camera de relaxare cu lumini ambientale decorata in stil oriental si o baie cu cabina de dus. Locuinta este amenajata in totalitate cu ajutorul unui designer de interior, finisajele si materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, parchetul este Tarkett, triplu stratificat, import Germania, gresia, faianta si corpurile sanitare sunt import Italia, zugravelile Stucco veneziano sunt realizate cu materiale Sto, prizele si intrerupatoarele sunt din colectia Schneider, corpurile de iluminat sunt marca Orion produse in Austria, bateriile folosite la dotarea bailor sunt Teka import Spania, iar usile de interior fac parte din colectia de lux de la Porta Doors. Apartamentul dispune de incalzire in pardoseala, in living, bucatarie si holuri, dormitoarele sunt dotate cu calorifere, acestea fiind alimentate de o centrala termica in condensare cu rezervor incorporat de 60 l, marca Buderus, izolatie termica de exterioare de 10 cm si ferestre cu geam termopan. Imobilul in care se afla apartamentul dispune de curte privata, portile de acces sunt dotate cu sistem de deschidere automat, amenajata cu locuri de parcare intabulate pentru fiecare apartament. Este situat foarte aproape de Parcul Sub Arini, centrul Istoric, institutii publice, private si Centrul de Afaceri. Apartamentul se vinde la pretul de 180000 euro.

apartament de lux cu 5 camere in sibiu - scoala de

Apartament cu 5 camere in zona Scoala de Inot - Sibiu

Apartament cu 5 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 200 m2.
Etajul 3 / 3 etaje, 3 grupuri sanitare.
ID: 155422 | actualizat acum 7 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 180.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Scoala de Inot
  • Numar camere: 5
  • Suprafata utila: 200 m2
  • Suprafata construita: 220 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 3
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 2012

Alte informatii:

Apartament de lux de vanzare situat in Sibiu zona Scoala de Inot cu o suprafata totala de 220 mp si este format din 5 camere,3 bai, bucatarie, camera tehnica si balcon, structurat pe doua nivele, situata la etajul 3 al unui imobil nou construit.
La primul nivel se afla dormitorul principal care dispune de baie proprie dotata cu cabina de dus si cada cu jacuzzi, o camera amenajata ca birou, o baie, hol care la trecerea spre living dispune de un acvariu suspendat si o gradina japoneza amenajata cu plante ornamentale, livingul foarte generos cu bucatarie open space este foarte luminos, ferestrele acestuia fiind orientate catre sud-vest.
La nivelul superior accesul se face pe o scara din lemn de stejar cu balustrade de inox, acolo se regasesc un dormitor pentru copii, o camera de relaxare cu lumini ambientale decorata in stil oriental si o baie cu cabina de dus.
Locuinta este amenajata in totalitate cu ajutorul unui designer de interior, finisajele si materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, parchetul este Tarkett, triplu stratificat, import Germania, gresia, faianta si corpurile sanitare sunt import Italia, zugravelile Stucco veneziano sunt realizate cu materiale Sto, prizele si intrerupatoarele sunt din colectia Schneider, corpurile de iluminat sunt marca Orion produse in Austria, bateriile folosite la dotarea bailor sunt Teka import Spania, iar usile de interior fac parte din colectia de lux de la Porta Doors.
Apartamentul dispune de incalzire in pardoseala, in living, bucatarie si holuri, dormitoarele sunt dotate cu calorifere, acestea fiind alimentate de o centrala termica in condensare cu rezervor incorporat de 60 l, marca Buderus, izolatie termica de exterioare de 10 cm si ferestre cu geam termopan.
Imobilul in care se afla apartamentul dispune de curte privata, portile de acces sunt dotate cu sistem de deschidere automat, amenajata cu locuri de parcare intabulate pentru fiecare apartament. Este situat foarte aproape de Parcul Sub Arini, centrul Istoric, institutii publice, private si Centrul de Afaceri.
Apartamentul se vinde la pretul de 180000 euro.
  • Vanzare 180.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155422 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1534 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1032 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 12.11.2013 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei