Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 4 camere Bucuresti Universitate. Apartament semidecomandat in bloc de apartamente la etajul 4 din 8 etaje. Universitate, 4 camere, 103 mp, etaj 4/ 8. imobil 1982

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Universitate - Bucuresti
Apr 26, 2017 Apr 26, 2017 Comision 0% pentru cumparator! Va doriti sa locuiti in inima Bucurestiului, in deplina siguranta sau aveti nevoie de un spatiu de birou ultracentral? Acest apartament spatios si luminos poate fi o solutie optima pentru aceste nevoi. Amplasat intr-un imobil construit in 1982 si localizat aproape de km 0 al capitalei, apartamentul propus pentru vanzare dispune de o configuratie aparte. Fiind transformat dintr-un apartament de 4 camere si avand o suprafata generoasa, rezultatul obtinut prin reconfigurare este spectaculos: bucataria, un dormitor, livingul si holul de la intrare au devenit un open space de 60 mp, iar diferenta de spatiu de pana la 103 mp este ocupata de 2 dormitoare (12 mp si 14 mp), 2 bai, un mic oficiu si un balcon inchis de 8 mp. Bineinteles ca spatiul deschis de 60 mp, in functie de nevoile fiecaruia, ofera multiple optiuni de recompartimentare. Apartamentul este in conditie buna, proaspat igienizat, integral mochetat si cu imbunatatiri de baza: geamuri termopan, aer conditionat, bai renovate, usa metalica. Folosit o buna bucata de timp ca si spatiu de birou, poate sa-si pastreze in continuare aceasta destinatie sau poate fi refacut pentru locuit. Incalzirea este asigurata de o centrala de imobil de ultima generatie, ceea ce conduce la cheltuieli de intretinere decente. Imobilul dispune de o singura scara, are 8 etaje cu cate 2 apartamente pe fiecare nivel si este administrat intr-un mod responsabil. Cat priveste locatia, fiind la un pas de km 0, beneficiaza de o accesibilitate de exceptie. Recomandam acest apartament companiilor care desfasoara acivitate ce necesita locatie ultracentrala sau persoanelor boeme, care isi propun sa locuiasca intr-o zona impanzita de unitati culturale si de invatamant, unitati medicale, magazine, institutii financiar bancare si nenumarate mijloace de transport. Contactati-ma pentru informatii suplimentare sau pentru o eventuala vizionare!

Universitate, 4 camere, 103 mp, etaj 4/ 8. imobil 1982

Apartament cu 4 camere in zona Universitate - Bucuresti

Apartament cu 4 camere, semidecomandat, confort Lux, suprafata utila 103 m2 Nemobilat.
Etajul 4 / 8 etaje, 1 balcon, 2 grupuri sanitare.
Constructie din Beton.
ID: 199852 | actualizat acum 6 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
Comision agentie
prezentare anunt imobiliar
  • Bucuresti
  • Sector: 3
  • Zona: Universitate
  • Reper: Piata rosetti
  • Numar camere: 4
  • Amplasament: în Bloc de Apartamente
  • Suprafata utila: 103 m2
  • Suprafata construita: 114 m2
  • Confort: Lux
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 4
  • Numar etaje: Parter+8 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • Numar balcoane / terase: 1
  • Detalii: Nemobilat
  • Utilitati: Telefon, Internet, CATV, Gaze
  • Incalzire: Centrala proprie a cladirii
  • Vedere: Vedere mixta
  • Constructie din: Beton
  • An constructie: 1982
  • Stadiu constructie: finalizata
  • Acte: Cadastru, Intabulare, Inscris la financiar
  • Destinatie recomandata: Rezidenta, Birou
  • Vecinatati: Magazine, Piata, Gradinita, Scoala, Liceu, Transport în comun, Restaurant / Bar, Supermarket / Mall, Teatru / Muzeu, Parc

Alte informatii:

Comision 0% pentru cumparator!

Va doriti sa locuiti in inima Bucurestiului, in deplina siguranta sau aveti nevoie de un spatiu de birou ultracentral?

Acest apartament spatios si luminos poate fi o solutie optima pentru aceste nevoi.

Amplasat intr-un imobil construit in 1982 si localizat aproape de km 0 al capitalei, apartamentul propus pentru vanzare dispune de o configuratie aparte. Fiind transformat dintr-un apartament de 4 camere si avand o suprafata generoasa, rezultatul obtinut prin reconfigurare este spectaculos: bucataria, un dormitor, livingul si holul de la intrare au devenit un open space de 60 mp, iar diferenta de spatiu de pana la 103 mp este ocupata de 2 dormitoare (12 mp si 14 mp), 2 bai, un mic oficiu si un balcon inchis de 8 mp. Bineinteles ca spatiul deschis de 60 mp, in functie de nevoile fiecaruia, ofera multiple optiuni de recompartimentare.

Apartamentul este in conditie buna, proaspat igienizat, integral mochetat si cu imbunatatiri de baza: geamuri termopan, aer conditionat, bai renovate, usa metalica. Folosit o buna bucata de timp ca si spatiu de birou, poate sa-si pastreze in continuare aceasta destinatie sau poate fi refacut pentru locuit. Incalzirea este asigurata de o centrala de imobil de ultima generatie, ceea ce conduce la cheltuieli de intretinere decente. Imobilul dispune de o singura scara, are 8 etaje cu cate 2 apartamente pe fiecare nivel si este administrat intr-un mod responsabil.

Cat priveste locatia, fiind la un pas de km 0, beneficiaza de o accesibilitate de exceptie. Recomandam acest apartament companiilor care desfasoara acivitate ce necesita locatie ultracentrala sau persoanelor boeme, care isi propun sa locuiasca intr-o zona impanzita de unitati culturale si de invatamant, unitati medicale, magazine, institutii financiar bancare si nenumarate mijloace de transport.

Contactati-ma pentru informatii suplimentare sau pentru o eventuala vizionare!

Adresa completa: Judetul Bucuresti, localitatea Bucuresti, zona Universitate, Bulevard Hristo Botev, nr. 10, ap. 7

Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199852 Agentia: 21imobiliare Nume: Cristian Roman
Actualizata: acum 6 ani si 11 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 2220 ori Manager: Cristian Roman Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2191 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: 3 modificari de pret Numar agenti: 2 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 12.12.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 06.30.2013 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliare