Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 4 camere Sibiu Strand. Apartament semidecomandat la etajul 2 din 4 etaje. apartament 4 camere 2 bai 4 balcoane bloc nou etaj

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Strand - Sibiu
May 18, 2017 May 18, 2017 De vanzare apartament cu living si 3 dormitoare decomandate, 2 bai, in Sibiu zona Strand II, cu o suprafata totala de 135 mp, situat la etajul intermediar 2 al unui imobil cu 4 etaje construit in 2011, localizat intr-o zona linistita, cu multa verdeata si acces usor catre toate zonele orasului, locuinta perfecta pentru o familie care doreste confortul unei locuinte spatioase situata intr-o zona rezidentiala. Locuinta este luminoasa si calduroasa datorita orientarii spre Sud - Vest si este compusa din living, 3 dormitoare decomandate, fiecare cu iesire in balcon, bucatarie inchisa cu loc de servit masa, dotata cu mobila noua si utilata cu aragaz, hota si combina frigorifica, 2 bai cu cada, masina de spalat rufe. Apartamentul este excelent intretinut cu finisaje interioare de foarte buna calitate si numeroase imbunatatiri: centrala termica cu calorifere din otel, parchet laminat, gresie, faianta, ferestre tip termopan cu tamplarie PVC de culoarea lemnului, usa din lemn si metal la intrare, usi din lemn la interior. Pretul de vanzare al apartamentului mobilat si utilat este de 75.000 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.

apartament 4 camere 2 bai 4 balcoane bloc nou etaj

Apartament cu 4 camere in zona Strand - Sibiu

Apartament cu 4 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 82 m2.
Etajul 2 / 4 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 205085 | adaugat acum 6 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 75.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Strand
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 82 m2
  • Suprafata construita: 135 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2011

Alte informatii:

De vanzare apartament cu living si 3 dormitoare decomandate, 2 bai, in Sibiu zona Strand II, cu o suprafata totala de 135 mp, situat la etajul intermediar 2 al unui imobil cu 4 etaje construit in 2011, localizat intr-o zona linistita, cu multa verdeata si acces usor catre toate zonele orasului, locuinta perfecta pentru o familie care doreste confortul unei locuinte spatioase situata intr-o zona rezidentiala.
Locuinta este luminoasa si calduroasa datorita orientarii spre Sud - Vest si este compusa din living, 3 dormitoare decomandate, fiecare cu iesire in balcon, bucatarie inchisa cu loc de servit masa, dotata cu mobila noua si utilata cu aragaz, hota si combina frigorifica, 2 bai cu cada, masina de spalat rufe.
Apartamentul este excelent intretinut cu finisaje interioare de foarte buna calitate si numeroase imbunatatiri: centrala termica cu calorifere din otel, parchet laminat, gresie, faianta, ferestre tip termopan cu tamplarie PVC de culoarea lemnului, usa din lemn si metal la intrare, usi din lemn la interior.
Pretul de vanzare al apartamentului mobilat si utilat este de 75.000 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 75.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205085 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 416 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1134 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 18.05.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei