Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 4 camere Bucuresti Unirii. Apartament semidecomandat-circular in vila la etajul 2 din 3 etaje. Vanzare apartament 4 camere in vila, Unirii - Wilhelm Filderman

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Unirii - Bucuresti
Jan 06, 2017 Jan 06, 2017 Zona: Bd. Unirii - Wilhelm Filderman, sector 3 Pret: 109. 900 EUR Etaj: 2/ S+P+3 Numar camere: 4 Confort: 1 Compartimentare: circular Suprafata desfasurata: 99 mp Anul constructiei: 1941 Facilitati: - zona excelenta, rezidentiala, ultracentrala, linistita - imobil tip vila cu un apartament pe nivel - imediat adiacent bd. Unirii - acces rapid catre orice zona - ideal rezidenta, birou avocatura, notariat Alte detalii: Perioada interbelica a Bucurestiului a lasat urme proeminente asupra prezentului. Ambele perioade, cu zbucium dar si cu glorie, se imbina in arealul ultracentral prin nuantarea arhitecturii vechi cu agitatia unei Capitale recente. Ramane doar aerul boem, inconfundabil, de prea putini apreciat la adevarata lui valoare. Va retinem atentia pentru cateva momente pentru a va prezenta in cateva cuvinte o proprietate deosebita, careia ii puteti identifica utilitatea in functie de necesitatile prezente: locuinta, cabinet de avocatura, birou notarial. In imediata proximitate a bd. Unirii, pe strada Wilhelm Filderman, un imobil compus din 3 nivele edificat in anii ' 40, gazduieste un apartament circular, deosebit, pe care, cu siguranta, il veti aprecia fara doar si poate. In suprafata de 99 mp utili, apartamentul decomandat situat la etajul al doilea compus din living deosebit de generos, 2 dormitoare, hol locuibil ce poate fi utilizat ca living, baie si grup sanitar, bucatarie spatioasa, boxa in subsolul vilei cu acces din exterior si de pe scara de serviciu, va va incanta inca de la intrare. Accesul in vila se face din curtea proprie, pe scara principala, generoasa. Dispunand de 3 balcoane (cate unul pe fiecare camera), apartamentul este placat cu parchet din lemn masiv original pe suprafata camerelor pastrat in foarte bune conditii si mozaic in bucatarie, bai si holuri. Suprafetele vitrate sunt compuse partial din ferestre termopan cu tamplarie PVC dar si din tamplaria originala din lemn masiv prevazuta cu obloane din lemn ce pot fi reconditionate. Apartamentul dispune de centrala termica proprie functionala si instalatiile aferente dar necesita personalizare in functie de propria conceptie. Proprietatea se poate achizitiona cu orice forma de finantare (surse proprii sau credit bancar), imobilul neavand probleme de risc seismic sau de ordin juridic. Asteptam sa ne " deranjati" cu apeluri in vederea lamuririi anumitor aspecte in ceea ce priveste proprietatea si pentru stabilirea de comun acord a unei vizionari premergatoare achizitionarii. Pretul de vanzare al proprietatii este de 109. 900 EUR.

Vanzare apartament 4 camere in vila, Unirii - Wilhelm Filderman

Apartament cu 4 camere in zona Unirii - Bucuresti

Apartament cu 4 camere, semidecomandat-circular, confort Lux, suprafata utila 99 m2 Mobilat, mobilier clasic.
Etajul 2 / 3 etaje, 3 balcoane, 1 grup sanitar.
Constructie din Beton.
ID: 200576 | adaugat acum 7 ani si 3 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 109.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Bucuresti
  • Sector: 3
  • Zona: Unirii
  • Reper: Traian
  • Numar camere: 4
  • Amplasament: în Vila
  • Suprafata utila: 99 m2
  • Suprafata construita: 110 m2
  • Confort: Lux
  • Compartimentare: Semidecomandat-Circular
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • Numar balcoane / terase: 3
  • Detalii: Mobilat
  • Tip mobilier: clasic
  • Utilitati: Internet, CATV, Gaze
  • Incalzire: Centrala proprie a locuintei
  • Certificat energetic: Clasa 0
  • Vedere: Vedere mixta
  • Constructie din: Beton
  • An constructie: 1941
  • Stadiu constructie: finalizata
  • Acte: Cadastru, Intabulare, Inscris la financiar
  • Destinatie recomandata: Rezidenta, Birou
  • Vecinatati: Magazine, Gradinita, Scoala, Transport în comun, Restaurant / Bar, Supermarket / Mall, Parcare publica

Alte informatii:

Zona: Bd. Unirii - Wilhelm Filderman, sector 3
Pret: 109. 900 EUR
Etaj: 2/ S+P+3
Numar camere: 4
Confort: 1
Compartimentare: circular
Suprafata desfasurata: 99 mp
Anul constructiei: 1941

Facilitati:

- zona excelenta, rezidentiala, ultracentrala, linistita
- imobil tip vila cu un apartament pe nivel
- imediat adiacent bd. Unirii
- acces rapid catre orice zona
- ideal rezidenta, birou avocatura, notariat

Alte detalii:

Perioada interbelica a Bucurestiului a lasat urme proeminente asupra prezentului. Ambele perioade, cu zbucium dar si cu glorie, se imbina in arealul ultracentral prin nuantarea arhitecturii vechi cu agitatia unei Capitale recente. Ramane doar aerul boem, inconfundabil, de prea putini apreciat la adevarata lui valoare.

Va retinem atentia pentru cateva momente pentru a va prezenta in cateva cuvinte o proprietate deosebita, careia ii puteti identifica utilitatea in functie de necesitatile prezente: locuinta, cabinet de avocatura, birou notarial.

In imediata proximitate a bd. Unirii, pe strada Wilhelm Filderman, un imobil compus din 3 nivele edificat in anii ' 40, gazduieste un apartament circular, deosebit, pe care, cu siguranta, il veti aprecia fara doar si poate.

In suprafata de 99 mp utili, apartamentul decomandat situat la etajul al doilea compus din living deosebit de generos, 2 dormitoare, hol locuibil ce poate fi utilizat ca living, baie si grup sanitar, bucatarie spatioasa, boxa in subsolul vilei cu acces din exterior si de pe scara de serviciu, va va incanta inca de la intrare.

Accesul in vila se face din curtea proprie, pe scara principala, generoasa.

Dispunand de 3 balcoane (cate unul pe fiecare camera), apartamentul este placat cu parchet din lemn masiv original pe suprafata camerelor pastrat in foarte bune conditii si mozaic in bucatarie, bai si holuri.

Suprafetele vitrate sunt compuse partial din ferestre termopan cu tamplarie PVC dar si din tamplaria originala din lemn masiv prevazuta cu obloane din lemn ce pot fi reconditionate.

Apartamentul dispune de centrala termica proprie functionala si instalatiile aferente dar necesita personalizare in functie de propria conceptie.

Proprietatea se poate achizitiona cu orice forma de finantare (surse proprii sau credit bancar), imobilul neavand probleme de risc seismic sau de ordin juridic.

Asteptam sa ne " deranjati" cu apeluri in vederea lamuririi anumitor aspecte in ceea ce priveste proprietatea si pentru stabilirea de comun acord a unei vizionari premergatoare achizitionarii.

Pretul de vanzare al proprietatii este de 109. 900 EUR.
  • Vanzare 109.900 €
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 200576 Nume: Ionut Stancu
Actualizata: acum 7 ani si 3 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 673 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1410 ori Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 06.01.2017 Intrebari 0; Raspunsuri:
Contacteaza agentul
Pagina personala a agentului

Etichete imobiliare