Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe x

Apartament vanzare 4 camere Bucuresti. Apartament decomandat la etajul 1 din 4 etaje. apartament nou 4 camere kiseleff

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in Bucuresti
Jun 23, 2018 Jun 23, 2018 Catoma Property Invest va propune spre vanzare un apartament cu 4 camere situat in zona Kiseleff, o zona diplomatica exclusivista prin traditie, recunoscuta pentru cladirile frumoase si spatiile verzi ce o inconjoara. Cladirea are 4 etaje si este construita in anul 2013 cu un concept arhitectural deosebit si foarte actual, cu terase generoase si accente din lemn si piatra naturala. Supravegheat de camere video blocul beneficiaza de paza 24/24. Accesul rapid catre mijloacele de transport in comun ( metrou / autobuze ), scoli renumite, gradinite private, parcurile Kiseleff si Herastrau, piata si restaurante confera un mare avantaj acestei locatii. Apartamentul cu un spatiu total de 173 mp, din care 136 mp utili, se afla la etajul 1 si dispune de un loc de parcare aflat in parcarea subterana a imobilului. Spatiul cu deschideri largi si luminoase beneficiaza de finisaje de inalta calitate, parchet din lemn exotic, travertin, incalzire prin pardoseala, marmura, ventilo-convertoare si dotari de inalta clasa, amenajarea acestuia putand fi facuta in functie de gusturile dumneavoastra. Ce face ca acest apartament sa fie atat de special, pe langa toate cele enumerate mai sus, este inaltul grad de confort oferit de faptul ca toate cele trei dormitoare au baie proprie, existand si un grup sanitar care deserveste zona de living. Bucataria este deschisa, moderna, complet mobilata si utilata si este traversata de lumina naturala datorita geamului mare dar si al terasei generoase ce se desparte de living printr-un geam pe toata suprafata peretelui exterior. Pentru un plus de confort regasim in dormitorul matrimonial o terasa spatioasa si luminoasa care creaza intimitate oferind personalitate acestui loc. Ce poate constitui un avantaj pentru viitorul proprietar este faptul ca acest apartament poate fi si o buna investitie, putand a fi preluat cu tot cu chirias. ID intern: 388.

apartament nou 4 camere kiseleff

Apartament cu 4 camere in Bucuresti

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 137 m2.
Etajul 1 / 4 etaje, 4 grupuri sanitare.
ID: 216204 | actualizat acum 19 ore
 • Vanzare 750.000 €
Oferta Cel Mai Bun Pret de vanzare
prezentare anunt imobiliar
 • Bucuresti
 • Reper: Parcul kiseleff
 • Numar camere: 4
 • Suprafata utila: 137 m2
 • Suprafata construita: 174 m2
 • Confort: 1
 • Compartimentare: Decomandat
 • Etajul: 1
 • Numar etaje: Parter+4 etaje
 • Nr grupuri sanitare: 4
 • An constructie: 2013

Alte informatii:

Catoma Property Invest va propune spre vanzare un apartament cu 4 camere situat in zona Kiseleff, o zona diplomatica exclusivista prin traditie, recunoscuta pentru cladirile frumoase si spatiile verzi ce o inconjoara.
Cladirea are 4 etaje si este construita in anul 2013 cu un concept arhitectural deosebit si foarte actual, cu terase generoase si accente din lemn si piatra naturala. Supravegheat de camere video blocul beneficiaza de paza 24/24.
Accesul rapid catre mijloacele de transport in comun ( metrou / autobuze ), scoli renumite, gradinite private, parcurile Kiseleff si Herastrau, piata si restaurante confera un mare avantaj acestei locatii.
Apartamentul cu un spatiu total de 173 mp, din care 136 mp utili, se afla la etajul 1 si dispune de un loc de parcare aflat in parcarea subterana a imobilului.
Spatiul cu deschideri largi si luminoase beneficiaza de finisaje de inalta calitate, parchet din lemn exotic, travertin, incalzire prin pardoseala, marmura, ventilo-convertoare si dotari de inalta clasa, amenajarea acestuia putand fi facuta in functie de gusturile dumneavoastra.
Ce face ca acest apartament sa fie atat de special, pe langa toate cele enumerate mai sus, este inaltul grad de confort oferit de faptul ca toate cele trei dormitoare au baie proprie, existand si un grup sanitar care deserveste zona de living.
Bucataria este deschisa, moderna, complet mobilata si utilata si este traversata de lumina naturala datorita geamului mare dar si al terasei generoase ce se desparte de living printr-un geam pe toata suprafata peretelui exterior. Pentru un plus de confort regasim in dormitorul matrimonial o terasa spatioasa si luminoasa care creaza intimitate oferind personalitate acestui loc.
Ce poate constitui un avantaj pentru viitorul proprietar este faptul ca acest apartament poate fi si o buna investitie, putand a fi preluat cu tot cu chirias.
ID intern: 388.
 • Vanzare 750.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 216204 Agentia: Catoma Property Invest Srl Nume: Timofti Raluca
Actualizata: acum 19 ore Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 639 ori Manager: Ojog Ana Maria Oferte în portofoliu: 9
Vizualizata de: 151 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 13 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 24.05.2018 Oferte în portofoliu: 82 Intrebari 0; Raspunsuri:
Are Cel Mai Bun Pret de vanzare Are Cel Mai Bun Pret de vanzare Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.31.2017 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Oferte similare

 • de vanzare apartament cu 4 camere decomandat, confort 1 in bucuresti
  Aviatiei, Bucuresti. Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 140 m2.
  175.900 € de vanzare
 • de vanzare apartament cu 4 camere decomandat, confort 1 in bucuresti
  Piata Victoriei, Bucuresti. Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 110 m2.
  142.000 € de vanzare
 • de vanzare apartament cu 4 camere decomandat, confort 1 in bucuresti
  1 Mai, Bucuresti. Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 100 m2.
  129.900 € de vanzare
 • de vanzare apartament cu 4 camere decomandat, confort 1 in bucuresti
  Bucuresti. Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 244 m2.
  800.000 € de vanzare
 • de vanzare apartament cu 4 camere decomandat, confort 1 in bucuresti
  Dorobanti, Bucuresti. Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 212 m2.
  599.000 € de vanzare