Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 4 camere Sibiu Trei Stejari. Apartament decomandat la Parter din 2 etaje. apartament 4 camere 2 bai 3 balcoane gradina pivni

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Trei Stejari - Sibiu
Jun 22, 2017 Jun 22, 2017 De vanzare apartament cu 4 camere decomandate, 2 bai, 2 balcoane, terasa cu iesire in gradina, pivnita, in Sibiu, zona Trei Stejari, cu o suprafata totala de 175 mp, situat la parterul unui imobil construit in anul 2010, localizat intr-o zona rezidentiala selecta, predominant de vile, aproape de Centru si de toate punctele de interes public, pe o strada asfaltata si iluminata, fara zgomotul si agitatia orasului, perfect pentru o familie care doreste o locuinta moderna si spatioasa. Avand o suprafata utila de 130 mp, mobilat si utilat modern, apartamentul este structurat pe 2 nivele astfel: - primul nivel este amenajat ca zona de zi cu un hol central din care se intra intr-un living spatios si luminos cu iesire pe terasa care coboara in gradina, bucataria mobilata si utilata, o baie cu cabina de dus si o debara, - al doilea etaj a fost proiectat ca zona de odihna si este compus din 3 dormitoare decomandate, 2 avand iesire in balcon, o baia cu cada si un dressing. Apartamentul este orientat spre Sud, termoizolat la exterior, excelent intretinut si dispune de toate imbunatatirile moderne precum: centrala termica, calorifere din otel, ferestre cu geam termopan, usi din lemn, parchet din lemn masiv, gresie, faianta; detine un spatiu verde de circa 25 mp si o pivnita. Pretul de vanzare al apartamentului complet mobilat si utilat este de 120.000 euro.

apartament 4 camere 2 bai 3 balcoane gradina pivni

Apartament cu 4 camere in zona Trei Stejari - Sibiu

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 130 m2.
Parter / 2 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 205886 | actualizat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 120.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Trei Stejari
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 130 m2
  • Suprafata construita: 175 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2010

Alte informatii:

De vanzare apartament cu 4 camere decomandate, 2 bai, 2 balcoane, terasa cu iesire in gradina, pivnita, in Sibiu, zona Trei Stejari, cu o suprafata totala de 175 mp, situat la parterul unui imobil construit in anul 2010, localizat intr-o zona rezidentiala selecta, predominant de vile, aproape de Centru si de toate punctele de interes public, pe o strada asfaltata si iluminata, fara zgomotul si agitatia orasului, perfect pentru o familie care doreste o locuinta moderna si spatioasa.
Avand o suprafata utila de 130 mp, mobilat si utilat modern, apartamentul este structurat pe 2 nivele astfel:
- primul nivel este amenajat ca zona de zi cu un hol central din care se intra intr-un living spatios si luminos cu iesire pe terasa care coboara in gradina, bucataria mobilata si utilata, o baie cu cabina de dus si o debara,
- al doilea etaj a fost proiectat ca zona de odihna si este compus din 3 dormitoare decomandate, 2 avand iesire in balcon, o baia cu cada si un dressing.
Apartamentul este orientat spre Sud, termoizolat la exterior, excelent intretinut si dispune de toate imbunatatirile moderne precum: centrala termica, calorifere din otel, ferestre cu geam termopan, usi din lemn, parchet din lemn masiv, gresie, faianta; detine un spatiu verde de circa 25 mp si o pivnita.
Pretul de vanzare al apartamentului complet mobilat si utilat este de 120.000 euro.
  • Vanzare 120.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205886 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 493 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1294 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 20.06.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei