Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 4 camere Sibiu Terezian. Apartament decomandat la Mansarda din 5 etaje. apartament cu 4 camere 75 mp utili si balcon zona

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Terezian - Sibiu
May 22, 2018 May 22, 2018 De vanzare apartament spatios tip mansarda cu 4 camere, balcon si magazie, pozitionat in zona Terezian din Sibiu, intr-o locatie foarte linistita si bine cotata pe piata imobiliara, cu o suprafata totala de 90 mp, situat la etajul 5 intr-un imobil ce dispune de interfon la intrarea in scara, aceasta va intra in curand in proces de renovare impreuna cu fatada blocului langa care se afla multe locuri special amenajate pentru parcari. Aceasta locuinta este excelent compartimentata pe doua nivele astfel: la primul nivel se afla un hol ce dispune de cuier la intrare, un living open-space cu bucataria, o baie prevazuta cu cada si aerisire naturala si un dormitor cu iesire pe un balcon deschis iar la nivelul superior accesul se face pe o scara metalica foarte solida placata cu lemn, aici se afla un hol si doua dormitoare decomandate. Apartamentul este foarte calduros in sezonul rece, luminos pe timpul zilei, are costuri foarte reduse la utilitati, detine la parterul imobilului o magazie de 4 mp si dispune de utilitati si imbunatatiri de cea mai buna calitate, necesare unui trai decent printre care: usi din lemn la interior, parchet laminat in camere, usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie Pvc si de tip Velux, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere, gresie, faianta, pereti zugraviti cu lavabila, acces cablu tv si internet, termosistem la exterior, acoperis din tigla si supraveghere video in parcarea imobilului. Imobilul in care se afla acest apartament este situat pe o strada asfaltata si iluminata public iar in apropierea acestuia sunt toate punctele de interes citadin printre care: statii pentru mijloacele de transport in comun, statie de taxi, institutii de invatamant, spatii comerciale, unitati bancare, farmacii, posta, locuri de joaca pentru copii sau biserica. Apartamentul se vinde mobilat la pretul de 43.500 euro pentru plata Cash si la pretul de 46000 euro pentru clientii care vor accesa un Credit Ipotecar.

apartament cu 4 camere 75 mp utili si balcon zona

Apartament cu 4 camere in zona Terezian - Sibiu

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 75 m2.
Mansarda / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 214339 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 43.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Terezian
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 75 m2
  • Suprafata construita: 90 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Mansarda
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2007

Alte informatii:

De vanzare apartament spatios tip mansarda cu 4 camere, balcon si magazie, pozitionat in zona Terezian din Sibiu, intr-o locatie foarte linistita si bine cotata pe piata imobiliara, cu o suprafata totala de 90 mp, situat la etajul 5 intr-un imobil ce dispune de interfon la intrarea in scara, aceasta va intra in curand in proces de renovare impreuna cu fatada blocului langa care se afla multe locuri special amenajate pentru parcari.
Aceasta locuinta este excelent compartimentata pe doua nivele astfel: la primul nivel se afla un hol ce dispune de cuier la intrare, un living open-space cu bucataria, o baie prevazuta cu cada si aerisire naturala si un dormitor cu iesire pe un balcon deschis iar la nivelul superior accesul se face pe o scara metalica foarte solida placata cu lemn, aici se afla un hol si doua dormitoare decomandate.
Apartamentul este foarte calduros in sezonul rece, luminos pe timpul zilei, are costuri foarte reduse la utilitati, detine la parterul imobilului o magazie de 4 mp si dispune de utilitati si imbunatatiri de cea mai buna calitate, necesare unui trai decent printre care: usi din lemn la interior, parchet laminat in camere, usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie Pvc si de tip Velux, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere, gresie, faianta, pereti zugraviti cu lavabila, acces cablu tv si internet, termosistem la exterior, acoperis din tigla si supraveghere video in parcarea imobilului.
Imobilul in care se afla acest apartament este situat pe o strada asfaltata si iluminata public iar in apropierea acestuia sunt toate punctele de interes citadin printre care: statii pentru mijloacele de transport in comun, statie de taxi, institutii de invatamant, spatii comerciale, unitati bancare, farmacii, posta, locuri de joaca pentru copii sau biserica.
Apartamentul se vinde mobilat la pretul de 43.500 euro pentru plata Cash si la pretul de 46000 euro pentru clientii care vor accesa un Credit Ipotecar.
  • Vanzare 43.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 214339 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1097 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1293 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 20.04.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei