Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 4 camere Bucuresti Straulesti. Apartament decomandat la Parter din 2 etaje. apartament 4 camere + curte / sector 1 / metrou st

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Straulesti - Bucuresti
Apr 16, 2019 Apr 16, 2019 Catoma Property Invest va supune atentiei, in vederea vanzarii, un apartament cu 4 camere si curte, decomandat, cu finisaje de lux, situat in zona STRAULESTI, intr-un imobil construit in anul 2016. Apartamentul disponibil la parter, ofera o suprafata utila totala de cca. 142 mp, din care utila cca. 123 mp si curte proprie de cca. 110 mp. Imobilul care gazduieste apartamentul are regim mic de inaltime, fiind structurat pe P+2E si pune la dispozitie un numar total de 3 apartamente, cate unul pe fiecare nivel. Apartamentul propus spre vanzare ofera viitorilor locatari living + dining, 3 dormitoare, din care unul matrimonial cu grup sanitar, 2 holuri, grup sanitar si terasa. Din punct de vedere al finisajelor, mentionam ca tamplaria folosita este similara cu cea pentru case pasive, fiind folosit cel mai bun profil pus la dispozitie de producatorul austriac Internorm (profil KF500). Pardoselile, grupurile sanitare, glafurile interioare si terasele sunt realizate din acelasi tip de travertin, pentru obtinerea unui design placut si unitar. Deasemenea, vopseaua decorativa folosita pentru exteriorul cladirii este de foarte buna calitate (NanoporTop de la Baumit), oferind un efect de autocuratare prin fotocataliza, aspect care va face ca exteriorul cladirii sa se mentina in foarte bune conditii, o perioada indelungata. Incalzirea este prin pardoseala, cu termostat reglabil in fiecare camera, iar centrala termica folosita este Vaillant. Apartamentul este dotat cu alarma, videointerfon si are fibra optica disponibila in fiecare camera. Deasemenea, mentionam ca apartamentul propus spre vanzare are alocate si doua locuri de parcare incluse in pret, sistem de irigatii automat (put forat pentru apa folosita la irigatii), este racordat la toate utilitatile (gaze naturale, apa, curent electric, canalizare, internet) si este contorizat individual. Fotografiile prezentate reflecta in totalitate realitatea, imobilul fiind finalizat, iar apartamentul disponibil imediat. Pentru detalii sau vizionari va stam la dispozitie - Agent imobiliar dedicat Razvan DUMITRESCU 0720.714.919

apartament 4 camere + curte / sector 1 / metrou st

Apartament cu 4 camere in zona Straulesti - Bucuresti

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 123 m2.
Parter / 2 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 221311 | actualizat acum 1 an si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 209.990 €
prezentare anunt imobiliar
 • Bucuresti
 • Zona: Straulesti
 • Reper: Phoenicia confort hotel - metrou straulesti
 • Numar camere: 4
 • Suprafata utila: 123 m2
 • Suprafata construita: 142 m2
 • Confort: 1
 • Compartimentare: Decomandat
 • Etajul: Parter
 • Numar etaje: Parter+2 etaje
 • Nr grupuri sanitare: 2
 • An constructie: 2016

Alte informatii:

Catoma Property Invest va supune atentiei, in vederea vanzarii, un apartament cu 4 camere si curte, decomandat, cu finisaje de lux, situat in zona STRAULESTI, intr-un imobil construit in anul 2016. Apartamentul disponibil la parter, ofera o suprafata utila totala de cca. 142 mp, din care utila cca. 123 mp si curte proprie de cca. 110 mp.

Imobilul care gazduieste apartamentul are regim mic de inaltime, fiind structurat pe P+2E si pune la dispozitie un numar total de 3 apartamente, cate unul pe fiecare nivel. Apartamentul propus spre vanzare ofera viitorilor locatari living + dining, 3 dormitoare, din care unul matrimonial cu grup sanitar, 2 holuri, grup sanitar si terasa.

Din punct de vedere al finisajelor, mentionam ca tamplaria folosita este similara cu cea pentru case pasive, fiind folosit cel mai bun profil pus la dispozitie de producatorul austriac Internorm (profil KF500). Pardoselile, grupurile sanitare, glafurile interioare si terasele sunt realizate din acelasi tip de travertin, pentru obtinerea unui design placut si unitar. Deasemenea, vopseaua decorativa folosita pentru exteriorul cladirii este de foarte buna calitate (NanoporTop de la Baumit), oferind un efect de autocuratare prin fotocataliza, aspect care va face ca exteriorul cladirii sa se mentina in foarte bune conditii, o perioada indelungata.

Incalzirea este prin pardoseala, cu termostat reglabil in fiecare camera, iar centrala termica folosita este Vaillant. Apartamentul este dotat cu alarma, videointerfon si are fibra optica disponibila in fiecare camera.

Deasemenea, mentionam ca apartamentul propus spre vanzare are alocate si doua locuri de parcare incluse in pret, sistem de irigatii automat (put forat pentru apa folosita la irigatii), este racordat la toate utilitatile (gaze naturale, apa, curent electric, canalizare, internet) si este contorizat individual.

Fotografiile prezentate reflecta in totalitate realitatea, imobilul fiind finalizat, iar apartamentul disponibil imediat.

Pentru detalii sau vizionari va stam la dispozitie - Agent imobiliar dedicat Razvan DUMITRESCU 0720.714.919
 • Vanzare 209.990 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 221311 Agentia: Catoma Property Invest Srl Nume: Dumitrescu Razvan
Actualizata: acum 1 an si 1 luna Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 32767 ori Manager: Luca Anca Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 3127 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 15 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.09.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.31.2017 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei