Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 4 camere Sibiu Strand. Apartament decomandat la etajul 4 din 4 etaje. apartament 4 camere decomandate zona strand in sib

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Strand - Sibiu
Jun 22, 2017 Jun 22, 2017 Apartament modern confort I cu 4 camere decomandate si 2 bai de vanzare, in Sibiu zona Strand, cu o suprafata totala de 100 mp, pozitionat la etajul 4 din 4 al unui imobil construit din caramida, ce dispune de termosistem la exterior. Locuinta este compartimentata astfel: 3 camere decomandate foarte luminoase una dintre ele are iesire pe balcon, baie spatioasa mobilata, gresie, faianta, masina de spalat si cada, bucatarie mobilata la comanda cu loc de luat masa si acces la o camara, un hol spatios din care se face accesul in toate aceste incaperi. Apartamentul dispune si de o garsoniera de 11 mp cu baie proprie care este langa apartament si accesul se face atat separtat cat si din dormitor, aceasta are aer conditionat si un balcon inchis de 6 mp. Aceasta locuinta prezinta costuri reduse la utilitati, este insorita pe parcursul zilei, se afla intr-o zona foarte linistita a orasului, cu acces facil la toate punctele de interes necesare unui trai linistit cum ar fi: institutii de invatamant, biserica, parc, locuri de joaca pentru copii, farmacii, unitati bancare, spatii comerciale, aprozare, statii de autobuz sau taxi. Apartamentul are urmatoarele imbunatatiri si dotari: geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica proprie, calorifere din otel, aer conditionat, parchet din lemn masiv, gresie, faianta, usi din lemn la interior, usa metalica la intrare, pereti zugraviti cu lavabila, acces cablu tv si internet prin fibra optica. Apartamentul se vinde mobilat si utilat la pretul de 84000 euro negociabil.

apartament 4 camere decomandate zona strand in sib

Apartament cu 4 camere in zona Strand - Sibiu

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 85 m2.
Etajul 4 / 4 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 205960 | adaugat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 84.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Strand
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 85 m2
  • Suprafata construita: 100 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 4
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1985

Alte informatii:

Apartament modern confort I cu 4 camere decomandate si 2 bai de vanzare, in Sibiu zona Strand, cu o suprafata totala de 100 mp, pozitionat la etajul 4 din 4 al unui imobil construit din caramida, ce dispune de termosistem la exterior.
Locuinta este compartimentata astfel: 3 camere decomandate foarte luminoase una dintre ele are iesire pe balcon, baie spatioasa mobilata, gresie, faianta, masina de spalat si cada, bucatarie mobilata la comanda cu loc de luat masa si acces la o camara, un hol spatios din care se face accesul in toate aceste incaperi.
Apartamentul dispune si de o garsoniera de 11 mp cu baie proprie care este langa apartament si accesul se face atat separtat cat si din dormitor, aceasta are aer conditionat si un balcon inchis de 6 mp.
Aceasta locuinta prezinta costuri reduse la utilitati, este insorita pe parcursul zilei, se afla intr-o zona foarte linistita a orasului, cu acces facil la toate punctele de interes necesare unui trai linistit cum ar fi: institutii de invatamant, biserica, parc, locuri de joaca pentru copii, farmacii, unitati bancare, spatii comerciale, aprozare, statii de autobuz sau taxi.
Apartamentul are urmatoarele imbunatatiri si dotari: geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica proprie, calorifere din otel, aer conditionat, parchet din lemn masiv, gresie, faianta, usi din lemn la interior, usa metalica la intrare, pereti zugraviti cu lavabila, acces cablu tv si internet prin fibra optica.
Apartamentul se vinde mobilat si utilat la pretul de 84000 euro negociabil.
  • Vanzare 84.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 205960 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 675 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1158 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 22.06.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei