Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 4 camere Sibiu Strand. Apartament decomandat la etajul 3 din 5 etaje. apartament in sibiu cu 4 camere decomandate zona s

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Strand - Sibiu
Mar 30, 2016 Mar 30, 2016 Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare in Sibiu situat in cartierul Strand pe strada Profesor Moga, cu o suprafata totala de aproximativ 140 mp, situat la etajul intermediar al unui imobil construit in anul 2006 ce dispune de parcare subterana, pivnita, acoperis din tigla, tamplarie PVC cu geam termopan la intrarea in imobil cat si pe scara acestuia, interfon si corpuri de iluminat cu senzori de miscare. Situat la etajul 3 din 5 acesta dispune de o suprafata utila de aproximativ 120 mp compusa dintr-un living foarte spatios de aproximativ 30 mp, 3 dormitoare dintre care unul cu acces pe balcon si un altul cu o suprafata generoasa de aproximativ 25 mp, o bucatarie incapatoare cu acces pe balcon complet mobilata si utilata ce dispune de o debara de aproximativ 3 mp o baie de servici dotata cu cabina de dus cu hidromasaj, o a doua baie cu jacuzzi si geam de aerisire, pivnita de aproximativ 8 mp si parcare proprie. Acesta dispune de dotari si imbunatatiri moderne precum tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie termica si fonica exterioara, centrala termica pe gaz cu calorifere din otel, instalatii termice din cupru, usa de metal la intrare, usi din lemn masiv de cires cu vitralii la interior, obloane din pvc de culoarea lemnului, gresie, faianta, parchet laminat, mobila la comanda din lemn masiv in bucatarie. Pretul de achizitionare al apartamentului este de 98000 euro negociabil, se poate achizitiona prin credit ipotecar si programul Prima Casa.

apartament in sibiu cu 4 camere decomandate zona s

Apartament cu 4 camere in zona Strand - Sibiu

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 120 m2.
Etajul 3 / 5 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 170301 | actualizat acum 8 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 98.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Strand
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 120 m2
  • Suprafata construita: 140 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 3
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2006

Alte informatii:

Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare in Sibiu situat in cartierul Strand pe strada Profesor Moga, cu o suprafata totala de aproximativ 140 mp, situat la etajul intermediar al unui imobil construit in anul 2006 ce dispune de parcare subterana, pivnita, acoperis din tigla, tamplarie PVC cu geam termopan la intrarea in imobil cat si pe scara acestuia, interfon si corpuri de iluminat cu senzori de miscare.
Situat la etajul 3 din 5 acesta dispune de o suprafata utila de aproximativ 120 mp compusa dintr-un living foarte spatios de aproximativ 30 mp, 3 dormitoare dintre care unul cu acces pe balcon si un altul cu o suprafata generoasa de aproximativ 25 mp, o bucatarie incapatoare cu acces pe balcon complet mobilata si utilata ce dispune de o debara de aproximativ 3 mp o baie de servici dotata cu cabina de dus cu hidromasaj, o a doua baie cu jacuzzi si geam de aerisire, pivnita de aproximativ 8 mp si parcare proprie.
Acesta dispune de dotari si imbunatatiri moderne precum tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie termica si fonica exterioara, centrala termica pe gaz cu calorifere din otel, instalatii termice din cupru, usa de metal la intrare, usi din lemn masiv de cires cu vitralii la interior, obloane din pvc de culoarea lemnului, gresie, faianta, parchet laminat, mobila la comanda din lemn masiv in bucatarie.
Pretul de achizitionare al apartamentului este de 98000 euro negociabil, se poate achizitiona prin credit ipotecar si programul Prima Casa.
  • Vanzare 98.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 170301 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 8 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 251 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 477 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 10.03.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei