Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 4 camere Sibiu Stefan cel Mare. Apartament decomandat la Mansarda din 5 etaje. apartament cu 4 camere pe stefan cel mare in sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Stefan cel Mare - Sibiu
Sep 17, 2016 Sep 17, 2016 Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare in Sibiu pe strada Stefan cel Mare, cu o suprafata totala de 96 mp, situat intr-un imobil cu doar 2 apartamente pe palier de la parter pana la etajul 4, iar la mansarda sunt 3 apartamente, acesta fiind situat la mijloc, fara pereti laterali exteriori. Acest apartament este structurat pe doua nivele compus la primul nivel din living cu bucatarie open space, un dormitor si o baie cu cada si aerisire, iar la nivelul superior se face accesul pe o scara cu structura din fier si trepte din lemn, unde sunt inca doua camere ( din care una foarte spatioasa care se poate desparti printr-un perete si se poate adauga o usa rezultand inca un dormitor ), o baie in care mai necesita montarea unei cabine de dus si holul din care se face accesul in camere. Apartamentul beneficiaza de toate imbunatatirile necesare unui trai decent precum: usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, izolatie termica si fonica la exterior, centrala termica cu calorifere din otel, parchet laminat, gresie si faianta. Datorita pozitionarii acestui imobil este pretabil atat pentru a locui o familie compusa din minim 5 persoane, cat si ca investitie pentru inchirierea pe perioade lungi, care va poate aduce un venit lunar foarte consistent. In imediata apropiere a acestui imobil sunt numeroase puncte de interes public precum: institutii de invatamant, magazine, statii pentru mijloace de transport in comun, institutii bancare, loc de joaca pentru copii, biserica si farmacii. Pretul de vanzare pentru acest apartament mobilat si utilat este de 30.900 euro negociabil.

apartament cu 4 camere pe stefan cel mare in sibiu

Apartament cu 4 camere in zona Stefan cel Mare - Sibiu

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 80 m2.
Mansarda / 5 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 195425 | actualizat acum 7 ani si 7 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 30.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Stefan cel Mare
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 80 m2
  • Suprafata construita: 96 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Mansarda
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2007

Alte informatii:

Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare in Sibiu pe strada Stefan cel Mare, cu o suprafata totala de 96 mp, situat intr-un imobil cu doar 2 apartamente pe palier de la parter pana la etajul 4, iar la mansarda sunt 3 apartamente, acesta fiind situat la mijloc, fara pereti laterali exteriori.
Acest apartament este structurat pe doua nivele compus la primul nivel din living cu bucatarie open space, un dormitor si o baie cu cada si aerisire, iar la nivelul superior se face accesul pe o scara cu structura din fier si trepte din lemn, unde sunt inca doua camere ( din care una foarte spatioasa care se poate desparti printr-un perete si se poate adauga o usa rezultand inca un dormitor ), o baie in care mai necesita montarea unei cabine de dus si holul din care se face accesul in camere.
Apartamentul beneficiaza de toate imbunatatirile necesare unui trai decent precum: usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, izolatie termica si fonica la exterior, centrala termica cu calorifere din otel, parchet laminat, gresie si faianta.
Datorita pozitionarii acestui imobil este pretabil atat pentru a locui o familie compusa din minim 5 persoane, cat si ca investitie pentru inchirierea pe perioade lungi, care va poate aduce un venit lunar foarte consistent.
In imediata apropiere a acestui imobil sunt numeroase puncte de interes public precum: institutii de invatamant, magazine, statii pentru mijloace de transport in comun, institutii bancare, loc de joaca pentru copii, biserica si farmacii.
Pretul de vanzare pentru acest apartament mobilat si utilat este de 30.900 euro negociabil.
  • Vanzare 30.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 195425 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 7 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 415 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 350 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 28.07.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei