Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 4 camere Sibiu Selimbar. Apartament decomandat la etajul 1 din 2 etaje. ansamblu cu 3 si 4 camere decomandate in selimbar

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Selimbar - Sibiu
May 22, 2018 May 22, 2018 Ansamblu cu apartamente de 3 si 4 camere decomandate cu suprafata de 78 mp utili, situat in Selimbar, intr-o zona rezidentiala noua in mare parte compusa din case individuale, dispune pe langa pozitionarea exceptionala o serie de facilitati interioare concepute sa multumeasca rezidentii pe deplin si ofera spre vanzare unitati locative cu suprafete generoase la preturi promotionale. Imobilul va avea un regim scazut de inaltime P+2E, avand in componenta sa doar 12 apartamente. Apartamentele de la parter vor dispune de cate o gradina, iar cele de la etajul 2 vor avea pod cu suprafata de 40 mp utili. Pentru apartamentele de la parterul imobilelor au fost gandite curti interioare delimitate ce dispun de acces direct din terasele acestora, ale caror suprafete pleaca de la 40 mp si ajung pana la 60 mp, ceea ce aduce un plus de valoare acestor unitati locative. Dupa cum puteti observa atunci cand veti studia schitele interioare ale apartamentelor, compartimentarea propusa este una excelenta, gandita sa satisfaca si cele mai riguroase pretentii in materie de spatiu locativ, elementul surpriza insa provine de la decizia proiectantilor de a oferi fiecarui apartament doua tipuri de compartimentare atat cu bucatarie inchisa cat si open-space cu livingul, lucru rar intalnit la alte proiecte imobiliare noi. Constructia este realizata din caramida Porotherm de 30 cm la exterior cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80, cu tencuiala decorativa siliconata pentru o mai lunga durabilitate, interioarele sunt realizate din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie fonica cat si termica intre incaperile locuintei, acoperisul este din tigla Bramac cu hidroizolatie. Compartimentare si suprafete: - living spatios si luminos cu o suprafata de 22 mp cu acces la terasa - dormitor matrimonial de 15 mp de asemenea cu acces la terasa - dormitor de 14 mp - bucatarie inchisa de 13 mp - baie de 6 mp cu geam de aerisire - hol de 8 mp - terasa de 24 mp Finisaje si dotari: - centrala termica in condensatie marca Ariston 24 kw - incalzire in pardoseala de la Sistema - usa de metal la intrare - geamuri termopan marca Rehau 5 camere si 2 foi de sticla - pereti tencuiti / gletuiti si zugraviti cu lavabila alba Aplalux - sape elicopterizate semiuscate - curte pavata cu dale pentru zona pietonala si auto - racordare la toate utilitatile ( apa curenta, gaze naturale, energie electrica ) - instalatie electrica trasa prin copex - tablou electric cu sigurante separate pentru consumatorii de putere - interfon la intrarea in imobil cu cate un post pentru fiecare apartament - izolatie termica de 20 cm si folie aluminizata pentru apartamentele de la etaj Pretul de vanzare al apartamentului este de 58.000 euro la stadiul de alb cu posibilitate de predare la cheie, se poate achizitiona prin orice fel de Credit. Fiecare unitate locativa beneficiaza gratuit de un loc de parcare privat!

ansamblu cu 3 si 4 camere decomandate in selimbar

Apartament cu 4 camere in zona Selimbar - Sibiu

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 78 m2.
Etajul 1 / 2 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 212826 | actualizat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 58.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 78 m2
  • Suprafata construita: 95 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2017

Alte informatii:

Ansamblu cu apartamente de 3 si 4 camere decomandate cu suprafata de 78 mp utili, situat in Selimbar, intr-o zona rezidentiala noua in mare parte compusa din case individuale, dispune pe langa pozitionarea exceptionala o serie de facilitati interioare concepute sa multumeasca rezidentii pe deplin si ofera spre vanzare unitati locative cu suprafete generoase la preturi promotionale.
Imobilul va avea un regim scazut de inaltime P+2E, avand in componenta sa doar 12 apartamente. Apartamentele de la parter vor dispune de cate o gradina, iar cele de la etajul 2 vor avea pod cu suprafata de 40 mp utili.

Pentru apartamentele de la parterul imobilelor au fost gandite curti interioare delimitate ce dispun de acces direct din terasele acestora, ale caror suprafete pleaca de la 40 mp si ajung pana la 60 mp, ceea ce aduce un plus de valoare acestor unitati locative.

Dupa cum puteti observa atunci cand veti studia schitele interioare ale apartamentelor, compartimentarea propusa este una excelenta, gandita sa satisfaca si cele mai riguroase pretentii in materie de spatiu locativ, elementul surpriza insa provine de la decizia proiectantilor de a oferi fiecarui apartament doua tipuri de compartimentare atat cu bucatarie inchisa cat si open-space cu livingul, lucru rar intalnit la alte proiecte imobiliare noi.

Constructia este realizata din caramida Porotherm de 30 cm la exterior cu izolatie din polistiren de 10 cm EPS 80, cu tencuiala decorativa siliconata pentru o mai lunga durabilitate, interioarele sunt realizate din caramida de 25 cm pentru o mai buna izolatie fonica cat si termica intre incaperile locuintei, acoperisul este din tigla Bramac cu hidroizolatie.

Compartimentare si suprafete:

- living spatios si luminos cu o suprafata de 22 mp cu acces la terasa
- dormitor matrimonial de 15 mp de asemenea cu acces la terasa
- dormitor de 14 mp
- bucatarie inchisa de 13 mp
- baie de 6 mp cu geam de aerisire
- hol de 8 mp
- terasa de 24 mp

Finisaje si dotari:

- centrala termica in condensatie marca Ariston 24 kw
- incalzire in pardoseala de la Sistema
- usa de metal la intrare
- geamuri termopan marca Rehau 5 camere si 2 foi de sticla
- pereti tencuiti / gletuiti si zugraviti cu lavabila alba Aplalux
- sape elicopterizate semiuscate
- curte pavata cu dale pentru zona pietonala si auto
- racordare la toate utilitatile ( apa curenta, gaze naturale, energie electrica )
- instalatie electrica trasa prin copex
- tablou electric cu sigurante separate pentru consumatorii de putere
- interfon la intrarea in imobil cu cate un post pentru fiecare apartament
- izolatie termica de 20 cm si folie aluminizata pentru apartamentele de la etaj

Pretul de vanzare al apartamentului este de 58.000 euro la stadiul de alb cu posibilitate de predare la cheie, se poate achizitiona prin orice fel de Credit.

Fiecare unitate locativa beneficiaza gratuit de un loc de parcare privat!
  • Vanzare 58.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212826 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2691 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1407 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 28.09.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei