Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 4 camere Sibiu Selimbar. Apartament decomandat la etajul 1 din 1 etaj. apartament la casa cu gradina in selimbar judetul

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Selimbar - Sibiu
Feb 14, 2017 Feb 14, 2017 Apartament la casa cu 4 camere decomandate si gradina de vanzare, in Selimbar judetul Sibiu, situat in apropierea strazii Pictor Brana, ce dispune de 2 locuri de parcare delimitate si o curte proprie de 30 mp. Acesta este compus la parter dintr-un living de 16,53 mp ce dispune de acces in gradina, bucatarie de 11,29 mp, o baie de 3,38 mp si un hol cu casa scarii de 10,30 mp, la etaj apartamentul este compus din doua dormitoare cu suprafete de 12,50 mp si respectiv 14,50 mp ce dispun de dressing propriu, o baie de 7,52 mp, un hol si casa scarii de 11 mp, la mansarda acesta este compus dintr-un dormitor matrimonial de aproximativ 40 mp ce dispune de baie proprie. Imobilul este construit la exterior in totalitate din caramida Porotherm de 30 cm cu izolatie de 10 cm de la Lasselsberger Knauf, zugraveli decorative, invelitoare din tigla Bramac Alpina Clasic Protector sistem complet ( banda streasina, aerisiri, tigla, ecorol, folie cu difuzie la straturi Ecotec Bramac ), tamplarie PVC Rehau Sinego culoarea lemnului cu 6 camere si 3 foi de sticla si usi metalice la intrarea in apartamente. La interior compartimentarea este facuta din caramida Porotherm de 25 cm intre apartamente si dormitoare, si caramida de 19 cm intre bai si hol, dispune de asemenea si de incalzire in pardoseala de la TECE cu distribuitor separat pentru fiecare nivel, centrala termica in condensatie marca Viessmann, sape elicopterizate, instalatii electrice cu sigurante separate pentru consumatorii de putere, termoizolatie in pardoseala din polistiren extrudat de 5 cm si izolatie TECE de 3 cm, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti in lavabila, izolatie din vata minerala de 20 cm in pod si instalatie sanitara marca TECE. Valoarea apartamentului este de 68000 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar.

apartament la casa cu gradina in selimbar judetul

Apartament cu 4 camere in zona Selimbar - Sibiu

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 135 m2.
Etajul 1 / 1 etaje, 3 grupuri sanitare.
ID: 200302 | actualizat acum 7 ani si 2 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 68.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 135 m2
  • Suprafata construita: 150 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 3
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament la casa cu 4 camere decomandate si gradina de vanzare, in Selimbar judetul Sibiu, situat in apropierea strazii Pictor Brana, ce dispune de 2 locuri de parcare delimitate si o curte proprie de 30 mp.
Acesta este compus la parter dintr-un living de 16,53 mp ce dispune de acces in gradina, bucatarie de 11,29 mp, o baie de 3,38 mp si un hol cu casa scarii de 10,30 mp, la etaj apartamentul este compus din doua dormitoare cu suprafete de 12,50 mp si respectiv 14,50 mp ce dispun de dressing propriu, o baie de 7,52 mp, un hol si casa scarii de 11 mp, la mansarda acesta este compus dintr-un dormitor matrimonial de aproximativ 40 mp ce dispune de baie proprie.
Imobilul este construit la exterior in totalitate din caramida Porotherm de 30 cm cu izolatie de 10 cm de la Lasselsberger Knauf, zugraveli decorative, invelitoare din tigla Bramac Alpina Clasic Protector sistem complet ( banda streasina, aerisiri, tigla, ecorol, folie cu difuzie la straturi Ecotec Bramac ), tamplarie PVC Rehau Sinego culoarea lemnului cu 6 camere si 3 foi de sticla si usi metalice la intrarea in apartamente.
La interior compartimentarea este facuta din caramida Porotherm de 25 cm intre apartamente si dormitoare, si caramida de 19 cm intre bai si hol, dispune de asemenea si de incalzire in pardoseala de la TECE cu distribuitor separat pentru fiecare nivel, centrala termica in condensatie marca Viessmann, sape elicopterizate, instalatii electrice cu sigurante separate pentru consumatorii de putere, termoizolatie in pardoseala din polistiren extrudat de 5 cm si izolatie TECE de 3 cm, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti in lavabila, izolatie din vata minerala de 20 cm in pod si instalatie sanitara marca TECE.
Valoarea apartamentului este de 68000 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 68.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 200302 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 2 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 240 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1303 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 30.08.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei