Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 4 camere Sibiu Selimbar. Apartament decomandat la etajul 2 din 2 etaje. apartament 4 camere decomandate in selimbar judetu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Selimbar - Sibiu
Apr 07, 2017 Apr 07, 2017 Apartament la vila cu 4 camere decomandate de vanzare, in Selimbar judetul Sibiu, cu o suprafata totala de 120 mp, situat la etajul 2 al unui imobil constructie noua 2008 ce dispune de locuri proprii de parcare, pozitionat pe o strada complet noua din punct de vedere al infrastructurii ( gaz, curent, apa, canalizare, cablu internet si TV, trotuare, drum asfaltat si iluminat stradal ). Locuinta are o suprafata utila de 105 mp, structurata pe 2 nivele si compusa pe nivelul superior dintr-un living spatios de 23 mp cu acces pe balconul de 5 mp inchis in termopan, 2 dormitoare cu suprafete de 12 respectiv 13 mp, o bucatarie inchisa de 11 mp ce dispune de loc pentru servit masa, o baie de 5,10 mp ce dispune de ventilatie naturala si un hol de 10 mp. Nivelul superior este compus dintr-un dormitor matrimonial cu o suprafata de 20 mp ce dispune de baie proprie, un hol cu casa scarii de 6,50 mp si spatii pentru depozitare. Acesta dispune de dotari moderne precum tamplarie PVC 5 camere 2 foi de sticla, izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti in lavabila, centrala termica pe gaz marca Bosh, calorifere din otel cu instalatie termica din cupru, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, gresie, faianta, parchet laminat. Valoarea apartamentului este de 60000 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

apartament 4 camere decomandate in selimbar judetu

Apartament cu 4 camere in zona Selimbar - Sibiu

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 105 m2.
Etajul 2 / 2 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 198910 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 60.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 105 m2
  • Suprafata construita: 120 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2008

Alte informatii:

Apartament la vila cu 4 camere decomandate de vanzare, in Selimbar judetul Sibiu, cu o suprafata totala de 120 mp, situat la etajul 2 al unui imobil constructie noua 2008 ce dispune de locuri proprii de parcare, pozitionat pe o strada complet noua din punct de vedere al infrastructurii ( gaz, curent, apa, canalizare, cablu internet si TV, trotuare, drum asfaltat si iluminat stradal ).
Locuinta are o suprafata utila de 105 mp, structurata pe 2 nivele si compusa pe nivelul superior dintr-un living spatios de 23 mp cu acces pe balconul de 5 mp inchis in termopan, 2 dormitoare cu suprafete de 12 respectiv 13 mp, o bucatarie inchisa de 11 mp ce dispune de loc pentru servit masa, o baie de 5,10 mp ce dispune de ventilatie naturala si un hol de 10 mp.
Nivelul superior este compus dintr-un dormitor matrimonial cu o suprafata de 20 mp ce dispune de baie proprie, un hol cu casa scarii de 6,50 mp si spatii pentru depozitare.
Acesta dispune de dotari moderne precum tamplarie PVC 5 camere 2 foi de sticla, izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti in lavabila, centrala termica pe gaz marca Bosh, calorifere din otel cu instalatie termica din cupru, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, gresie, faianta, parchet laminat.
Valoarea apartamentului este de 60000 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 60.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 198910 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 536 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1775 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 31.08.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei