Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 4 camere Sinaia Furnica. Apartament decomandat la etajul 11. CX0372 - Apartament de vanzare in Sinaia

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Furnica - Sinaia, Prahova
Dec 02, 2017 Dec 02, 2017 Apartament  de vanzare in Sinaia, cartier Furnica, situat la mansarda  si supanta unui imobil P+3E+M+S. Apartamentul este compus din mansarda cu: debara, vestibul, casa scarii, hol, baie, chicineta, camera de zi, camera  in suprafata utila de 53,97 mp, suprafata construita de 63,51 mp  precum si la supanta doua dormitoare, baie, hol, casa scarii  in suprafata utila de 36,19 mp  si suprafata construita de 44,46 mp , total suprafata construita 107,97 mp impreuna cu o cota indiviza din dependintele de folosinta comuna, dependinte care inclus sala de fitness- dotata complet- si sauna. Apartamentul este finisat cu materiale de calitate: gresie, faianta, parchet import, ferestre velux, tamplarie din PVC cu geam termopan, usa intrare lemn masiv. Intregul imobil  este finisat cu materiale  de calitate, aspectul imobilului integrandu-se perfect in natura inconjuratoare. Intregul imobil din care face parte apartamentul  este incalzit cu centrala termica, fiecare unitate locativa avand repartitor de caldura. Apartamentul este racordat si contorizat separat la toate utilitatile. Apartamentul  beneficiaza de loc de parcare in curtea imobilului.Imobilul este dotat cu lift. Accesul la imobil este facil, facandu-se pe asfalt. Apartamentul  iti ofera o priveliste frumoasa asupra mediului inconjurator. Zona unde este situat iti ofera numeroase facilitati, pana in centrul orasului se poate face oricand o plimbare fara mijloc de transport, deasemeni si in imprejurimi, toata zona fiind zona rezidentiala.

CX0372 - Apartament de vanzare in Sinaia

Apartament cu 4 camere in zona Furnica - Sinaia, Prahova

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 90 m2.
Etajul 11, 2 grupuri sanitare.
ID: 174288 | actualizat acum 6 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 95.000 € neg.
prezentare anunt imobiliar
  • Prahova
  • Localitate: Sinaia
  • Zona: Furnica
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 90 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 11
  • Nr grupuri sanitare: 2

Alte informatii:

Apartament  de vanzare in Sinaia, cartier Furnica, situat la mansarda  si supanta unui imobil P+3E+M+S. Apartamentul este compus din mansarda cu: debara, vestibul, casa scarii, hol, baie, chicineta, camera de zi, camera  in suprafata utila de 53,97 mp, suprafata construita de 63,51 mp  precum si la supanta doua dormitoare, baie, hol, casa scarii  in suprafata utila de 36,19 mp  si suprafata construita de 44,46 mp , total suprafata construita 107,97 mp impreuna cu o cota indiviza din dependintele de folosinta comuna, dependinte care inclus sala de fitness- dotata complet- si sauna. Apartamentul este finisat cu materiale de calitate: gresie, faianta, parchet import, ferestre velux, tamplarie din PVC cu geam termopan, usa intrare lemn masiv. Intregul imobil  este finisat cu materiale  de calitate, aspectul imobilului integrandu-se perfect in natura inconjuratoare. Intregul imobil din care face parte apartamentul  este incalzit cu centrala termica, fiecare unitate locativa avand repartitor de caldura. Apartamentul este racordat si contorizat separat la toate utilitatile. Apartamentul  beneficiaza de loc de parcare in curtea imobilului.Imobilul este dotat cu lift. Accesul la imobil este facil, facandu-se pe asfalt. Apartamentul  iti ofera o priveliste frumoasa asupra mediului inconjurator. Zona unde este situat iti ofera numeroase facilitati, pana in centrul orasului se poate face oricand o plimbare fara mijloc de transport, deasemeni si in imprejurimi, toata zona fiind zona rezidentiala.
  • Vanzare 95.000 € neg.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 174288 Agentia: SC Colex Imobiliare SRL Nume: Mihaela Bulei
Actualizata: acum 6 ani si 4 luni Judet: Prahova, Busteni Telefon: vezi numarul
Listata de: 2260 ori Manager: Ciprian Kore Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1951 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 3 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 07.01.2010 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei