Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 4 camere Bucuresti Floreasca. Apartament decomandat la etajul 2 din 8 etaje. 4 camere bloc nou floreasca -parc verdi - bucures

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Floreasca - Bucuresti
Oct 22, 2015 Oct 22, 2015 Va prezentam spre vanzare, in complex unicat, deosebit, exclusivist, apartamente de vanzare cu 2-3-4 camere senzationale.  Situat în zona rezidențială de lux din Floreasca, proiectul ajunge la nivelurile ridicate ale arhitecturii moderne pe deplin integrate in verdeata.   Cele 22 de apartamente au 2, 3 sau 4 camere, cu suprafețe ce variază între 87 și 285 mp de suprafata construita totala. Proiectul ofera un privilegiu și o senzație de plăcere, avand finisaje premium cu  materiale folosite de înaltă calitate.    Complexul este un nou concept architectural pe piata rezidentiala romaneasca cu o vedere uimitoare asupra a trei lacuri și un parc. Cladirea cu 8 etaje oferă o vedere extraordinară din interiorul camerelor de locuit, care sunt gandite ingenios pentru a se transforma in terase pentru orele de vară.   Îmbrățișarea naturii, accesul facil, arhitectura moderna si cosmopolita este acum concentrată în acest complex. Proiectul arhitectural premiat, ridica conceptul de viață de înaltă calitate pe noi culmi uimitoare care îndeplinesc standardele înalte ale conceptului.   La cele două subsoluri și la demisol sunt existente locuri de parcare suficiente pentru a fi chiar cate 2 pentru fiecare apartament, spatii de depozitare și o sală de gimnastică privata. Subsolurile, rampele de acces si treptele exterioare beneficiaza de instalatie de degivrare.   Lifturile moderne asigura transportul chiar de la subsolurile destinate parcarii. Lifturile sunt dotate cu sistem de siguranta in caz de urgenta, sistem ce elimina posibilitatea blocarii in lift.     Mai mult decat atat, blocul beneficiaza de generatoare de curent care intra in functiune automa

4 camere bloc nou floreasca -parc verdi - bucures

Apartament cu 4 camere in zona Floreasca - Bucuresti

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 160 m2.
Etajul 2 / 8 etaje, 4 grupuri sanitare.
ID: 172652 | actualizat acum 8 ani si 5 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 297.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Bucuresti
  • Zona: Floreasca
  • Reper: Parc verdi
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 160 m2
  • Suprafata construita: 193 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+8 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 4
  • An constructie: 2015

Alte informatii:

Va prezentam spre vanzare, in complex unicat, deosebit, exclusivist, apartamente de vanzare cu 2-3-4 camere senzationale. 
Situat în zona rezidențială de lux din Floreasca, proiectul ajunge la nivelurile ridicate ale arhitecturii moderne pe deplin integrate in verdeata.
 
Cele 22 de apartamente au 2, 3 sau 4 camere, cu suprafețe ce variază între 87 și 285 mp de suprafata construita totala. Proiectul ofera un privilegiu și o senzație de plăcere, avand finisaje premium cu  materiale folosite de înaltă calitate. 
 
Complexul este un nou concept architectural pe piata rezidentiala romaneasca cu o vedere uimitoare asupra a trei lacuri și un parc. Cladirea cu 8 etaje oferă o vedere extraordinară din interiorul camerelor de locuit, care sunt gandite ingenios pentru a se transforma in terase pentru orele de vară.
 
Îmbrățișarea naturii, accesul facil, arhitectura moderna si cosmopolita este acum concentrată în acest complex.
Proiectul arhitectural premiat, ridica conceptul de viață de înaltă calitate pe noi culmi uimitoare care îndeplinesc standardele înalte ale conceptului.
 
La cele două subsoluri și la demisol sunt existente locuri de parcare suficiente pentru a fi chiar cate 2 pentru fiecare apartament, spatii de depozitare și o sală de gimnastică privata. Subsolurile, rampele de acces si treptele exterioare beneficiaza de instalatie de degivrare.
 
Lifturile moderne asigura transportul chiar de la subsolurile destinate parcarii. Lifturile sunt dotate cu sistem de siguranta in caz de urgenta, sistem ce elimina posibilitatea blocarii in lift.
 
  Mai mult decat atat, blocul beneficiaza de generatoare de curent care intra in functiune automa
  • Vanzare 297.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 172652 Agentia: Refinder Nume: Parvu Catalina
Actualizata: acum 8 ani si 5 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 475 ori Manager: ELITE REFINDER Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 481 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 56 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 04.04.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.15.2013 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei