Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 4 camere Bucuresti Dorobanti. Apartament decomandat la etajul 3 din 3 etaje. penthouse premium floreasca - dorobanti

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Dorobanti - Bucuresti
Apr 16, 2019 Apr 16, 2019 Catoma Property Invest va propune spre vanzare un apartament cu 4 camere situat in zona Dorobanți - Floreasca, o zona rezidențială recunoscuta pentru cladirile frumoase si spatiile verzi ce o inconjoara. Accesul rapid catre mijloacele de transport in comun ( metrou / autobuze ), scoli renumite, gradinite private, parcurile Floreasca, Kiseleff si Herastrau, piata, cafenele si restaurante confera un mare avantaj acestei locatii. Imobilul de tip boutique este format din S+P+2E+M si este construit in anul 2017 cu un concept arhitectural deosebit si foarte actual, cu terase generoase si accente din piatra naturală si granit. Faţada cladirii este ventilată iar pereţii despărţitori sunt izolaţi fonic. Între acoperiş şi tavan există o placă de beton, element ce conferă un confort sporit pentru un spatiu ce se afla la ultimul nivel. Apartamentul cu o suprafata totala de 120 mp, din care 86 mp utili se afla la etajul 3 si poate dispune de un loc de parcare aflat in parcarea subterana a imobilului si o boxa (acestea putand fi achizitionate separat, nefiind incluse in pretul afisat). Apartamentul este luminos si beneficiaza de dotari de inalta calitate, parchet din lemn de stejar, incalzire prin pardoseala, tamplarie din aluminu marca Schindler, finisaje din granit si marmura si ca un plus de confort doua dintre cele trei dormitoare au fost proiectate cu baie proprie, existand totodata o a treia baie care deserveste unul din dormitoare dar si zona de living. Bucătăria deschisă este traversata de lumina naturala datorita geamului mare, pe toată suprafața peretelui exterior, ce desparte terasa generoasa de zona de living. Pentru o vedere mai de ansamblu a acestei proprietati va asteptam la o vizionare. Prezenta oferta se afla sub indrumarea Catoma Property Invest Real Estate Adviser dedicat - Raluca TIMOFTI

penthouse premium floreasca - dorobanti

Apartament cu 4 camere in zona Dorobanti - Bucuresti

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 86 m2.
Etajul 3 / 3 etaje, 3 grupuri sanitare.
ID: 223121 | actualizat acum 1 an si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 295.000 €
prezentare anunt imobiliar
 • Bucuresti
 • Zona: Dorobanti
 • Reper: Posta dorobanți
 • Numar camere: 4
 • Suprafata utila: 86 m2
 • Suprafata construita: 120 m2
 • Confort: 1
 • Compartimentare: Decomandat
 • Etajul: 3
 • Numar etaje: Parter+3 etaje
 • Nr grupuri sanitare: 3
 • An constructie: 2017

Alte informatii:

Catoma Property Invest va propune spre vanzare un apartament cu 4 camere situat in zona Dorobanți - Floreasca, o zona rezidențială recunoscuta pentru cladirile frumoase si spatiile verzi ce o inconjoara.
Accesul rapid catre mijloacele de transport in comun ( metrou / autobuze ), scoli renumite, gradinite private, parcurile Floreasca, Kiseleff si Herastrau, piata, cafenele si restaurante confera un mare avantaj acestei locatii.
Imobilul de tip boutique este format din S+P+2E+M si este construit in anul 2017 cu un concept arhitectural deosebit si foarte actual, cu terase generoase si accente din piatra naturală si granit.
Faţada cladirii este ventilată iar pereţii despărţitori sunt izolaţi fonic.
Între acoperiş şi tavan există o placă de beton, element ce conferă un confort sporit pentru un spatiu ce se afla la ultimul nivel.
Apartamentul cu o suprafata totala de 120 mp, din care 86 mp utili se afla la etajul 3 si poate dispune de un loc de parcare aflat in parcarea subterana a imobilului si o boxa (acestea putand fi achizitionate separat, nefiind incluse in pretul afisat).
Apartamentul este luminos si beneficiaza de dotari de inalta calitate, parchet din lemn de stejar, incalzire prin pardoseala, tamplarie din aluminu marca Schindler, finisaje din granit si marmura si ca un plus de confort doua dintre cele trei dormitoare au fost proiectate cu baie proprie, existand totodata o a treia baie care deserveste unul din dormitoare dar si zona de living.
Bucătăria deschisă este traversata de lumina naturala datorita geamului mare, pe toată suprafața peretelui exterior, ce desparte terasa generoasa de zona de living.
Pentru o vedere mai de ansamblu a acestei proprietati va asteptam la o vizionare.
Prezenta oferta se afla sub indrumarea Catoma Property Invest
Real Estate Adviser dedicat - Raluca TIMOFTI
 • Vanzare 295.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 223121 Agentia: Catoma Property Invest Srl Nume: Timofti Raluca
Actualizata: acum 1 an si 4 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 4586 ori Manager: Luca Anca Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2284 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 15 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 24.10.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 10.31.2017 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei