Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 4 camere Sibiu Ciresica. Apartament decomandat la etajul 4 din 4 etaje. penthouse cu 4 camere la cheie in sibiu zona cires

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Ciresica - Sibiu
Mar 15, 2017 Mar 15, 2017 Apartament la cheie tip penthouse cu 4 camere decomandate de vanzare, in Sibiu zona Ciresica, cu loc de parcare inclus in pret, o suprafata construita de 138 mp din care terasa acoperita de 29 mp cu o priveliste spectaculoasa asupra orasului si imprejurimilor, situat la etajul 4 al unui imobil construit si finisat cu materiale de cea mai buna calitate in anul 2015. Locuinta este foarte luminoasa si armonios compartimentata la interior, compusa la intrare din hol cu un cuier, living mobilat cu bucataria de tip open-space utilata cu masina de spalat vase, frigider Bosch, cuptor, plita si hota electrica, acesta are acces la o terasa acoperita de 29 mp, baie de serviciu unde este amplasata masina de spalat Bosch, baie principala prevazuta cu cada si geam de aerisire, 3 dormitoare decomandate, dintre care unul este mobilat. Acest apartament are vedere mixta, este foarte insorit, dispune de loc de parcare atent delimitat si iluminat in curtea imobilului care este pavata cu piscoturi, printre imbunatatiri si dotari amintim: usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC cu pervaze si jaluzele, izolatie termica si fonica la exterior cu tencuiala decorativa, interfon, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel, usi din lemn la interior, gresie, faianta, parchet laminat, conexiune cablu tv si internet, pereti gletuiti si zugraviti in lavabil, contorizari separate la utilitati ( apa, canalizare, curent si gaz ). Penthouse-ul se vinde conform fotografiilor la pretul de 81000 euro negociabil existand posibilitatea achizitiei si prin Credit Ipotecar sau programul national Prima Casa.

penthouse cu 4 camere la cheie in sibiu zona cires

Apartament cu 4 camere in zona Ciresica - Sibiu

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 86 m2.
Etajul 4 / 4 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 203379 | adaugat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 81.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Ciresica
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 86 m2
  • Suprafata construita: 138 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 4
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2015

Alte informatii:

Apartament la cheie tip penthouse cu 4 camere decomandate de vanzare, in Sibiu zona Ciresica, cu loc de parcare inclus in pret, o suprafata construita de 138 mp din care terasa acoperita de 29 mp cu o priveliste spectaculoasa asupra orasului si imprejurimilor, situat la etajul 4 al unui imobil construit si finisat cu materiale de cea mai buna calitate in anul 2015.
Locuinta este foarte luminoasa si armonios compartimentata la interior, compusa la intrare din hol cu un cuier, living mobilat cu bucataria de tip open-space utilata cu masina de spalat vase, frigider Bosch, cuptor, plita si hota electrica, acesta are acces la o terasa acoperita de 29 mp, baie de serviciu unde este amplasata masina de spalat Bosch, baie principala prevazuta cu cada si geam de aerisire, 3 dormitoare decomandate, dintre care unul este mobilat.
Acest apartament are vedere mixta, este foarte insorit, dispune de loc de parcare atent delimitat si iluminat in curtea imobilului care este pavata cu piscoturi, printre imbunatatiri si dotari amintim: usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC cu pervaze si jaluzele, izolatie termica si fonica la exterior cu tencuiala decorativa, interfon, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel, usi din lemn la interior, gresie, faianta, parchet laminat, conexiune cablu tv si internet, pereti gletuiti si zugraviti in lavabil, contorizari separate la utilitati ( apa, canalizare, curent si gaz ).
Penthouse-ul se vinde conform fotografiilor la pretul de 81000 euro negociabil existand posibilitatea achizitiei si prin Credit Ipotecar sau programul national Prima Casa.
  • Vanzare 81.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 203379 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 459 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1084 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 15.03.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei