Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 4 camere Brasov Centrul Civic. Apartament decomandat la etajul 1 din 1 etaj. Vanzare apartament 4 camere

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in zona Centrul Civic - Brasov
Aug 07, 2014 Aug 07, 2014 CBR38808 - Proprietatea propusa spre achizitionare este situata in Centrul Civic. Aceasta, pe langa avantajul pozitionarii intr-o zona foarte buna a orasului, cu acces facil atat la mijloacele de transport in comun, cat si la banci si, mai ales, la centru, are marele atuu de a beneficia si de o suprafata de teren de 170 mp si, de asemenea, de 2 car-port-uri. Apartamentul este dispus pe etajul I, unde sunt gazduite 2 dormitoare, living-ul, dinning-ul, bucataria si baia si, de asemenea, detine si mansarda, aici existand un open space care, in momentul actual, are destinatia de biblioteca, dressing si spatiu office, pentru actualul proprietar. Avand mai mult pozitionare est-sudica, proprietatea se bucura de lumina naturala din plin. Totodata, proprietatea detine, la demisol, un grup sanitar si o spalatorie, aceasta din urma putand fi exploatata ca si pivnita. In centrul Brasovului principala atractie o reprezinta casele si monumentele arhitecturale vechi, in special cele pe filon religios. Aici, casele pastreaza, pe langa plastica in stucatura, de factura baroca, portile traditionale din lemn, cu elemente de feronerie specifica, produsa de lacatusii brasoveni. Piata rezidentiala brasoveana include o serie de tipuri de proprietati, precum: case vechi si apartamente in case vechi (renovate sau nu), apartamente si case construite intre 1960-1990, precum si apartamente si case construite dupa 1990. Astazi, Brasovul este un important centru cultural, industrial si de afaceri. Mai mult de atat, datorita numeroaselor monumente istorice, orasul, la fel ca Sibiu si Cluj, este un important centru de atractii turistice al tarii. Aici puteti vizita numeroase locuri si cladiri frumoase, precum Biserica Neagra, Turnul Alb, Bastionul Fierarilor, Muzeul de Arta si Parcul Nicolae Titulescu. Amplasat in centrul orasului, parcul poseda numeroase bancute, locuri de joaca pentru copii, cateva monumente statuare si o fanta arteziana. Parcul este inconjurat de Biserica Sfanta Treime, Cladirea Primariei, Muzeul de Arta si Casa Armatei.

Vanzare apartament 4 camere

Apartament cu 4 camere in zona Centrul Civic - Brasov

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 210 m2.
Etajul 1 / 1 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 152071 | actualizat acum 9 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 190.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Brasov
  • Localitate: Brasov
  • Zona: Centrul Civic
  • Reper: Centrul civic
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 210 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+1 etaj
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1940

Alte informatii:

CBR38808 - Proprietatea propusa spre achizitionare este situata in Centrul Civic. Aceasta, pe langa avantajul pozitionarii intr-o zona foarte buna a orasului, cu acces facil atat la mijloacele de transport in comun, cat si la banci si, mai ales, la centru, are marele atuu de a beneficia si de o suprafata de teren de 170 mp si, de asemenea, de 2 car-port-uri. Apartamentul este dispus pe etajul I, unde sunt gazduite 2 dormitoare, living-ul, dinning-ul, bucataria si baia si, de asemenea, detine si mansarda, aici existand un open space care, in momentul actual, are destinatia de biblioteca, dressing si spatiu office, pentru actualul proprietar. Avand mai mult pozitionare est-sudica, proprietatea se bucura de lumina naturala din plin. Totodata, proprietatea detine, la demisol, un grup sanitar si o spalatorie, aceasta din urma putand fi exploatata ca si pivnita. In centrul Brasovului principala atractie o reprezinta casele si monumentele arhitecturale vechi, in special cele pe filon religios. Aici, casele pastreaza, pe langa plastica in stucatura, de factura baroca, portile traditionale din lemn, cu elemente de feronerie specifica, produsa de lacatusii brasoveni. Piata rezidentiala brasoveana include o serie de tipuri de proprietati, precum: case vechi si apartamente in case vechi (renovate sau nu), apartamente si case construite intre 1960-1990, precum si apartamente si case construite dupa 1990. Astazi, Brasovul este un important centru cultural, industrial si de afaceri. Mai mult de atat, datorita numeroaselor monumente istorice, orasul, la fel ca Sibiu si Cluj, este un important centru de atractii turistice al tarii. Aici puteti vizita numeroase locuri si cladiri frumoase, precum Biserica Neagra, Turnul Alb, Bastionul Fierarilor, Muzeul de Arta si Parcul Nicolae Titulescu. Amplasat in centrul orasului, parcul poseda numeroase bancute, locuri de joaca pentru copii, cateva monumente statuare si o fanta arteziana. Parcul este inconjurat de Biserica Sfanta Treime, Cladirea Primariei, Muzeul de Arta si Casa Armatei.
  • Vanzare 190.000 €
Date despre anunt Date despre agent
Proprietatea are ID: 152071 Nume: Razvan Calita
Actualizata: acum 9 ani si 8 luni Telefon: vezi numarul
Listata de: 2279 ori Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 546 ori Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 18.03.2014 Intrebari 0; Raspunsuri:
Contacteaza agentul
Pagina personala a agentului