Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 4 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 1 din 4 etaje. apartament cu 4 camere in sibiu zona piata rahovei

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in Sibiu
May 09, 2018 May 09, 2018 Apartament cu 4 camere decomandate, garaj si pivnita in Sibiu, zona Rahovei, cu o suprafata totala de 95 mp, amenajat la etajul intermediar 1 al unui bloc P+4, situat pe o strada linistita, ferita de zgomotul si agitatia specifice arterelor principale de circulatie, foarte aproape de Piata Rahovei, magazine, scoli, gradinite, cu acces usor catre toate zonele orasului. Avand o suprafata utila de 79 mp apartamentul este compartimentat astfel: un hol central din care se intra in living, in dormitorul mobilat cu pat matrimonial, in bucataria mare cu spatiu pentru servire a mesei, mobilata si utilata la standardele actuale si in baia cu cada, camera amenajata ca birou si baia de servici. Apartamentul este amenajat cu un design interior modern si elegant, cu toate imbunatatirile moderne la standarde actuale: finisaje interioare si exterioare cu materiale de foarte buna calitate, izolatie termica la exterior, usi din lemn cu geam decorativ, ferestre tip termopan cu tamplarie PVC, parchet, gresie, faianta, centrala termica cu calorifere din otel, mobilier executat la comanda, electrocasnice noi, contorizare separata. Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat la pretul de 81.000 euro.

apartament cu 4 camere in sibiu zona piata rahovei

Apartament cu 4 camere in Sibiu

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 79 m2.
Etajul 1 / 4 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 215274 | adaugat acum 5 ani si 11 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 81.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Rahovei
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 79 m2
  • Suprafata construita: 95 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1980

Alte informatii:

Apartament cu 4 camere decomandate, garaj si pivnita in Sibiu, zona Rahovei, cu o suprafata totala de 95 mp, amenajat la etajul intermediar 1 al unui bloc P+4, situat pe o strada linistita, ferita de zgomotul si agitatia specifice arterelor principale de circulatie, foarte aproape de Piata Rahovei, magazine, scoli, gradinite, cu acces usor catre toate zonele orasului.
Avand o suprafata utila de 79 mp apartamentul este compartimentat astfel: un hol central din care se intra in living, in dormitorul mobilat cu pat matrimonial, in bucataria mare cu spatiu pentru servire a mesei, mobilata si utilata la standardele actuale si in baia cu cada, camera amenajata ca birou si baia de servici.
Apartamentul este amenajat cu un design interior modern si elegant, cu toate imbunatatirile moderne la standarde actuale: finisaje interioare si exterioare cu materiale de foarte buna calitate, izolatie termica la exterior, usi din lemn cu geam decorativ, ferestre tip termopan cu tamplarie PVC, parchet, gresie, faianta, centrala termica cu calorifere din otel, mobilier executat la comanda, electrocasnice noi, contorizare separata.
Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat la pretul de 81.000 euro.
  • Vanzare 81.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 215274 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 11 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 538 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 970 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 09.05.2018 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei