Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 4 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 2 din 2 etaje. apartament la vila 4 camere 2 bai 140mp utili bule

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in Sibiu
May 01, 2018 May 01, 2018 De vanzare apartament la vila cu 4 camere decomandate, 2 bai, parcare in curte, in Sibiu zona Bulevardul Victoriei, cu o suprafata totala de 168 mp, situat la etajul 2 al unei vile construita in anul 1950 din caramida, acoperita cu tigla, localizata intr-o zona selecta, predominant de vile. Locuinta are o suprafata utila de 140 mp, structurata pe 2 nivele astfel: la primul nivel un hol central din care se intra intr-un living spatios si luminos amenajat ca spatiu pentru primirea invitatilor si loc de luat masa cu deschidere catre bucataria mobilata si utilata cu aragaz si frigider, o camera care poate fi amenajata fie ca dormitor, fie ca si camera de zi, baie de serviciu si o debara, iar la etaj sunt dispuse 2 dormitoare decomandate, baia cu geam, cada si cabina de dus si o debara in care este instalata masina de spalat; o eleganta scara din lemn de stejar face legatura intre nivele; detine si o pivnita. Apartamentul este orientat spre Est, termoizolat la interior, excelent intretinut si dispune de toate imbunatatirile precum: centrala termica, calorifere din otel, instalatie de aer conditionat, ferestre cu geam termopan, usi din lemn, parchet din lemn masiv, gresie, faianta. Imobilul este amplasat intr-o zona linistita, foarte aproape de Centru si de toate punctele de interes public, pe o strada asfaltata si iluminata, fara zgomotul si agitatia orasului, dispune de curte interioara in care se poate parca 1 autoturism, poarta actionata cu telecomanda si camera de supraveghere. Pretul de vanzare al apartamentului mobilat si utilat este de 129.500 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.

apartament la vila 4 camere 2 bai 140mp utili bule

Apartament cu 4 camere in Sibiu

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 140 m2.
Etajul 2 / 2 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 200142 | actualizat acum 5 ani si 12 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 129.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Bulevardul victoriei
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 140 m2
  • Suprafata construita: 168 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1950

Alte informatii:

De vanzare apartament la vila cu 4 camere decomandate, 2 bai, parcare in curte, in Sibiu zona Bulevardul Victoriei, cu o suprafata totala de 168 mp, situat la etajul 2 al unei vile construita in anul 1950 din caramida, acoperita cu tigla, localizata intr-o zona selecta, predominant de vile.
Locuinta are o suprafata utila de 140 mp, structurata pe 2 nivele astfel: la primul nivel un hol central din care se intra intr-un living spatios si luminos amenajat ca spatiu pentru primirea invitatilor si loc de luat masa cu deschidere catre bucataria mobilata si utilata cu aragaz si frigider, o camera care poate fi amenajata fie ca dormitor, fie ca si camera de zi, baie de serviciu si o debara, iar la etaj sunt dispuse 2 dormitoare decomandate, baia cu geam, cada si cabina de dus si o debara in care este instalata masina de spalat; o eleganta scara din lemn de stejar face legatura intre nivele; detine si o pivnita.
Apartamentul este orientat spre Est, termoizolat la interior, excelent intretinut si dispune de toate imbunatatirile precum: centrala termica, calorifere din otel, instalatie de aer conditionat, ferestre cu geam termopan, usi din lemn, parchet din lemn masiv, gresie, faianta.
Imobilul este amplasat intr-o zona linistita, foarte aproape de Centru si de toate punctele de interes public, pe o strada asfaltata si iluminata, fara zgomotul si agitatia orasului, dispune de curte interioara in care se poate parca 1 autoturism, poarta actionata cu telecomanda si camera de supraveghere.
Pretul de vanzare al apartamentului mobilat si utilat este de 129.500 euro, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 129.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 200142 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 12 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 1438 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2284 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 29.08.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei