Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 4 camere Sibiu. Apartament decomandat la etajul 1 din 5 etaje. apartament cu 4 camere decomandate in sibiu zona c

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 4 camere in Sibiu
Jul 09, 2014 Jul 09, 2014 Agentia imobiliara Taboo din Sibiu va ofera la vanzare un frumos apartament cu 4 camere decomandate situat intr-o zona centrala foarte aproape de scoli, gradinite, universitati, institutii financiar bancare, farmacii, spitalul Judetean Sibiu, parcuri de agrement in aer liber pentru copii, centru turistic si istoric, gara si autogara centrala, statii de taxi si mijloace de transport in comun. Apartamentul este situat la etajul 1 al unui bloc cu 5 etaje, este dotat cu lift si pozitionat stanga-dreapta intre alte apartamente, aceasta lucru reducand costurile la incalzire. Suprafata totala a apartamentului este de 110 mp care sunt impartiti astfel: living cu balcon ( proprietarul a facut modificare la balcon si a marit suprafata livingu-lui ), 3 dormitoare ( doua mai mici si unul matrimonial cu balcon unde este amenajat un dressing spatios ), bucatarie cu loc de luat masa mobilata, 2 bai una cu cada si una cu dus si un hol foarte spatios. Apartamentul este decomandat in totalitate, iar in anul 2011 a fost renovat in totalitate cu materiale de inalta calitate oferidui-se o ambianta foarte placuta si moderna. Acest apartament are toate imbunatatirile si utilitatile necesare si specifice acestui tip de imobil: gresie, faianta, parchet din lemn masiv  raschetat si lacuit, centrala proprie, calorifere, ferestre cu geam termopan pe sistem PVC, apometre, contoare de electricitate si gaz, usi din lemn de frasin la interior si usa de lemn masiv cu rama metalica la exterior. Acest apartament se poate achizitiona la pretul de 78000 euro negociabil.

apartament cu 4 camere decomandate in sibiu zona c

Apartament cu 4 camere in Sibiu

Apartament cu 4 camere, decomandat, confort 1, suprafata utila 98 m2.
Etajul 1 / 5 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 155706 | actualizat acum 9 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 78.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Reper: Garii
  • Numar camere: 4
  • Suprafata utila: 98 m2
  • Suprafata construita: 110 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1988

Alte informatii:

Agentia imobiliara Taboo din Sibiu va ofera la vanzare un frumos apartament cu 4 camere decomandate situat intr-o zona centrala foarte aproape de scoli, gradinite, universitati, institutii financiar bancare, farmacii, spitalul Judetean Sibiu, parcuri de agrement in aer liber pentru copii, centru turistic si istoric, gara si autogara centrala, statii de taxi si mijloace de transport in comun.
Apartamentul este situat la etajul 1 al unui bloc cu 5 etaje, este dotat cu lift si pozitionat stanga-dreapta intre alte apartamente, aceasta lucru reducand costurile la incalzire.
Suprafata totala a apartamentului este de 110 mp care sunt impartiti astfel: living cu balcon ( proprietarul a facut modificare la balcon si a marit suprafata livingu-lui ), 3 dormitoare ( doua mai mici si unul matrimonial cu balcon unde este amenajat un dressing spatios ), bucatarie cu loc de luat masa mobilata, 2 bai una cu cada si una cu dus si un hol foarte spatios.
Apartamentul este decomandat in totalitate, iar in anul 2011 a fost renovat in totalitate cu materiale de inalta calitate oferidui-se o ambianta foarte placuta si moderna.
Acest apartament are toate imbunatatirile si utilitatile necesare si specifice acestui tip de imobil: gresie, faianta, parchet din lemn masiv  raschetat si lacuit, centrala proprie, calorifere, ferestre cu geam termopan pe sistem PVC, apometre, contoare de electricitate si gaz, usi din lemn de frasin la interior si usa de lemn masiv cu rama metalica la exterior.
Acest apartament se poate achizitiona la pretul de 78000 euro negociabil.
  • Vanzare 78.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155706 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 9 ani si 9 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 485 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 462 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 03.04.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei