Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 36 camere Constanta Centru. Apartament decomandat la Parter. Constanta, Grand - vanzare Boutique - Hotel, clinica, birouri

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 36 camere in zona Centru - Constanta
Aug 14, 2015 Aug 14, 2015 Situat in centrul orasul Constanta, la intersectia Bd-ului Tomis cu Ferdinand, la 100 m. de plaja Modern, Grand reprezinta un simbol al Constantei, fiind unul dintre primele hoteluri din Constanta. Se vand etajele 1 si 2 ale imobilului, cu o suprafata utila de 800 mp., (400 mp. pe nivel) si terasa superioara de 500 mp., avand o vedere panoramica asupra orasului, peninsulei si a portului Tomis. Cele 2 etaje cuprind 36 de camere, 8 grupuri sanitare, spatii anexe, 2 intrari (una pentru mijloace auto). Imobilul a fost renovat in totalitate in 2012, atat in interior cat si exterior, pastrand splendoarea arhitecturala a fatadelor. Inaltimea camerelor - 4 m., parchet, gresie si faianta, aer conditionat. Spatii generoase, amenajari interioare cu gust avand grad de inchiriere de 50%, pe segmentul office! Este o proprietate solida, construita pe o structura de fier-beton, cu posibilitatea de inchidere a terasei superioare. Posibilitatea de contractare a 20 locuri de parcare de la compania Confort Urban. Pret de vanzare: 850 euro/mp. ! Istoric: "In anul 1912, Stavro Dumitriu, important om de afaceri din mediul romanesc, a cumparat de la Primaria Constantei, un teren de 1.450 de metri patrati. Pe atunci terenul se afla in plin camp la marginea orasului. Suma de achizitie a terenului a fost de suma de 98.870 de lei si 50 de bani. Prietenii omului de afaceri i-au spus acestuia ca este nebun pentru ca a luat un teren acolo pentru a ridica un hotel. Opt ani mai tarziu, in 1920, se deschideau usile hotelului care a devenit, in scurt timp, unul dintre reperele Constantei. Constructia a durat cinci ani planurile fiind executate de arhitectul francez Goue. Fata de proiectul initial constructia avea un etaj mai putin. Acesta a ramas in faza de proiect si nu a mai fost finalizat. Noul hotel era dotat cu electricitate si incalzire centrala si a avut un succes imediat in randul oamenilor de vaza care aveau nevoie de cazare."

Constanta, Grand - vanzare Boutique - Hotel, clinica, birouri

Apartament cu 36 camere in zona Centru - Constanta

Apartament cu 36 camere, decomandat, confort Lux, suprafata utila 800 m2.
Parter, 8 grupuri sanitare.
ID: 167418 | actualizat acum 8 ani si 8 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 850.000 € neg.
prezentare anunt imobiliar
  • Constanta
  • Localitate: Constanta
  • Zona: Centru
  • Reper: Centru
  • Numar camere: 36
  • Suprafata utila: 800 m2
  • Confort: Lux
  • Compartimentare: Decomandat
  • Etajul: Parter
  • Nr grupuri sanitare: 8

Alte informatii:

Situat in centrul orasul Constanta, la intersectia Bd-ului Tomis cu Ferdinand, la 100 m. de plaja Modern, Grand reprezinta un simbol al Constantei, fiind unul dintre primele hoteluri din Constanta. Se vand etajele 1 si 2 ale imobilului, cu o suprafata utila de 800 mp., (400 mp. pe nivel) si terasa superioara de 500 mp., avand o vedere panoramica asupra orasului, peninsulei si a portului Tomis. Cele 2 etaje cuprind 36 de camere, 8 grupuri sanitare, spatii anexe, 2 intrari (una pentru mijloace auto). Imobilul a fost renovat in totalitate in 2012, atat in interior cat si exterior, pastrand splendoarea arhitecturala a fatadelor. Inaltimea camerelor - 4 m., parchet, gresie si faianta, aer conditionat. Spatii generoase, amenajari interioare cu gust avand grad de inchiriere de 50%, pe segmentul office! Este o proprietate solida, construita pe o structura de fier-beton, cu posibilitatea de inchidere a terasei superioare. Posibilitatea de contractare a 20 locuri de parcare de la compania Confort Urban. Pret de vanzare: 850 euro/mp. ! Istoric: "In anul 1912, Stavro Dumitriu, important om de afaceri din mediul romanesc, a cumparat de la Primaria Constantei, un teren de 1.450 de metri patrati. Pe atunci terenul se afla in plin camp la marginea orasului. Suma de achizitie a terenului a fost de suma de 98.870 de lei si 50 de bani. Prietenii omului de afaceri i-au spus acestuia ca este nebun pentru ca a luat un teren acolo pentru a ridica un hotel. Opt ani mai tarziu, in 1920, se deschideau usile hotelului care a devenit, in scurt timp, unul dintre reperele Constantei. Constructia a durat cinci ani planurile fiind executate de arhitectul francez Goue. Fata de proiectul initial constructia avea un etaj mai putin. Acesta a ramas in faza de proiect si nu a mai fost finalizat. Noul hotel era dotat cu electricitate si incalzire centrala si a avut un succes imediat in randul oamenilor de vaza care aveau nevoie de cazare."
  • Vanzare 850.000 € neg.
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 167418 Agentia: Grup Proprietati Perfecte Nume: Grup Proprietati Perfecte
Actualizata: acum 8 ani si 8 luni Judet: Constanta Telefon: vezi numarul
Listata de: 392 ori Manager: Grup Proprietati Perfecte Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 485 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 1 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 06.02.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 12.02.2011 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei