Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Bucuresti Iancului. Apartament semidecomandat in bloc de apartamente la etajul 1 din 9 etaje. Apartament 3 camere Piata Iancului

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Iancului - Bucuresti
Oct 24, 2011 Oct 24, 2011 Vanzare apartament 3 camere Iancului Apartamentul este situat stradal pe soseaua Iancului, la trei blocuri distanta de intersectie, intr-un imobil construit in anul 1977. Amplasat la etajul unu al imobilului, apartamentul dispune de 2 dormitoare, living, un balcon, o baie, bucatarie, dressing si doua holuri si are vederea mixta. Desi initial apartamentul a dispus si de al doilea balcon ,acesta a fost desfiintat si inclus in suprafata utila a livingului. Renovat complet \"de la temelie\", apartamentul a necesita o investitie consistenta, fiind schimbat totul la interior. De la tamplaria exterioara, cu profile de pvc nemtesti, geam termoizolant cu foaie dubla, cinci camere de izolatie, protectie UV si antiefractie, pana la usi si tocarie interioara, schimbate total si inlocuite cu usi celulare, cu protectie cauciucata. In camere, podele sunt placate cu parchet masiv, iar holurile, baie si bucataria cu placi ceramice. Bucataria este placata cu placi de faianta pana la nivelul tavanului, iar pe langa mobilierul de bucatarie, proprietarii au construit si spatii de depozitare incastrate, pentru a face imposibil accesul copiilor. Holurile sunt prevazute cu dulapuri facute pe comanda, pentru depozitare. Baia este faiantata pana in tavan. In timp ce dormitorul matrimonial dispune si de un dressing propriu, spatios si foarte util, dormitorul copilului dispune de balcon inchis in termopan pe toata suprafata sa, termoizoland astfel suplimentar camera copilului. In ce priveste locatia, aceasta este una foarte buna, la numai 3 blocuri distanta de Piata Iancului, intre doua supermarketuri Mega Image si dispunand atat de un parculet pentru copii in spatele blocului, cat si de o scoala si o gradinita langa bloc. Accesul la mijloacele de transport este unul extrem de facil si permite comunicarea cu aproape orice zona a orasului, in mod direct. Iar pana la metrou, sunt 3-4 minute de mers pe jos. Apartamentul a reprezentat un camin pentru o familie frumoasa, care datorita venirii celui de al doilea copil, a trebuit sa se mute intr-un spatiu mai mare. Oferta reprezentata exclusiv de City Dreams Realty!

Apartament 3 camere Piata Iancului

Apartament cu 3 camere in zona Iancului - Bucuresti

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort Lux, suprafata utila 67 m2.
Etajul 1 / 9 etaje, 1 balcon, 1 grup sanitar.
Constructie din Beton, perioada 1967 - 1987.
ID: 73455 | adaugat acum 7 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
 • Vanzare 76.000 €
prezentare anunt imobiliar
 • Bucuresti
 • Zona: Iancului
 • Reper: Piata iancului -domo
 • Numar camere: 3
 • Amplasament: în Bloc de Apartamente
 • Suprafata utila: 67 m2
 • Suprafata construita: 71 m2
 • Confort: Lux
 • Compartimentare: Semidecomandat
 • Etajul: 1
 • Numar etaje: Parter+9 etaje
 • Nr grupuri sanitare: 1
 • Numar balcoane / terase: 1
 • Utilitati: Telefon, Internet, CATV, Gaze
 • Incalzire: Incalzire prin termoficare
 • Vedere: Vedere mixta
 • Constructie din: Beton
 • Perioada constructie: 1967 - 1987
 • Stadiu constructie: finalizata
 • Acte: Cadastru, Intabulare, Inscris la financiar
 • Destinatie recomandata: Rezidenta, Birou
 • Vecinatati: Magazine, Piata, Scoala, Gradinita, Transport în comun, Restaurant / Bar, Supermarket / Mall, Parcare publica

Alte informatii:

Vanzare apartament 3 camere Iancului
Apartamentul este situat stradal pe soseaua Iancului, la trei blocuri distanta de intersectie, intr-un imobil construit in anul 1977. Amplasat la etajul unu al imobilului, apartamentul dispune de 2 dormitoare, living, un balcon, o baie, bucatarie, dressing si doua holuri si are vederea mixta.
Desi initial apartamentul a dispus si de al doilea balcon ,acesta a fost desfiintat si inclus in suprafata utila a livingului.
Renovat complet \"de la temelie\", apartamentul a necesita o investitie consistenta, fiind schimbat totul la interior. De la tamplaria exterioara, cu profile de pvc nemtesti, geam termoizolant cu foaie dubla, cinci camere de izolatie, protectie UV si antiefractie, pana la usi si tocarie interioara, schimbate total si inlocuite cu usi celulare, cu protectie cauciucata. In camere, podele sunt placate cu parchet masiv, iar holurile, baie si bucataria cu placi ceramice. Bucataria este placata cu placi de faianta pana la nivelul tavanului, iar pe langa mobilierul de bucatarie, proprietarii au construit si spatii de depozitare incastrate, pentru a face imposibil accesul copiilor.
Holurile sunt prevazute cu dulapuri facute pe comanda, pentru depozitare. Baia este faiantata pana in tavan.
In timp ce dormitorul matrimonial dispune si de un dressing propriu, spatios si foarte util, dormitorul copilului dispune de balcon inchis in termopan pe toata suprafata sa, termoizoland astfel suplimentar camera copilului.

In ce priveste locatia, aceasta este una foarte buna, la numai 3 blocuri distanta de Piata Iancului, intre doua supermarketuri Mega Image si dispunand atat de un parculet pentru copii in spatele blocului, cat si de o scoala si o gradinita langa bloc.
Accesul la mijloacele de transport este unul extrem de facil si permite comunicarea cu aproape orice zona a orasului, in mod direct. Iar pana la metrou, sunt 3-4 minute de mers pe jos.
Apartamentul a reprezentat un camin pentru o familie frumoasa, care datorita venirii celui de al doilea copil, a trebuit sa se mute intr-un spatiu mai mare.

Oferta reprezentata exclusiv de City Dreams Realty!
 • Vanzare 76.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 73455 Agentia: Daniel Dobre-Renet Nume: Daniel Dobre
Actualizata: acum 7 ani si 9 luni Judet: Bucuresti Telefon: vezi numarul
Listata de: 5956 ori Manager: Dobre Daniel Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 384 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 24.10.2011 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: 01.29.2011 Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei

Etichete imobiliareOferte similare

 • de vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat, confort lux in bucuresti
  Universitate, Bucuresti. Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort Lux, suprafata utila 95 m2.
  95.000 € de vanzare