Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Vasile Milea. Apartament semidecomandat la etajul 4 din 4 etaje. apartament cu 3 camere in sibiu zona milea

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Vasile Milea - Sibiu
Jul 08, 2014 Jul 08, 2014 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Vasile Milea, situat intr-un bloc la etajul 4 din 4 ( cu acoperis ), recent reabilitat termic si fonic, cu izolatie din polistiren expandat, tamplarie pvc cu geam termopan si usa metaica la intrarea in apartament. Imobilul este situat in primul front stradal al Bulevardului Vasile Milea, in fata serviciului Rutier Sibiu, dispunand de locuri de parcare in spatele blocului si acces usor in orice parte a orasului, intrarea facandu-se pe unul dintre cele mai mari bulevarde din Sibiu, tot odata find si o zona foarte linistita. In apropierea acestuia se afla de asemenea gradinite, scoli generale, licee, centre comerciale, magazine, banci, farmacii, iar in fata blocului este statia de autobuz si taxi. Acest apartament este semidecomandat, intrarea se face dintr-un hol cu spatiu de depozitare, de aici se intra in bucatarie si in dormitorul cel mic, ulterior in livingul generos cu acces la balconul foarte insorit. Din acest living se intra intr-un hol mai mic din care se face accesul in dormitorul matrimonial si in baia mare doatata cu cada si geam pentru aerisire. Apartamentul se poate achizitiona si prin progamul Prima Casa la pretul de 42000 euro.

apartament cu 3 camere in sibiu zona milea

Apartament cu 3 camere in zona Vasile Milea - Sibiu

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 2, suprafata utila 50 m2.
Etajul 4 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155632 | actualizat acum 9 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 42.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Vasile Milea
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 50 m2
  • Suprafata construita: 56 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 4
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1965

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Vasile Milea, situat intr-un bloc la etajul 4 din 4 ( cu acoperis ), recent reabilitat termic si fonic, cu izolatie din polistiren expandat, tamplarie pvc cu geam termopan si usa metaica la intrarea in apartament.
Imobilul este situat in primul front stradal al Bulevardului Vasile Milea, in fata serviciului Rutier Sibiu, dispunand de locuri de parcare in spatele blocului si acces usor in orice parte a orasului, intrarea facandu-se pe unul dintre cele mai mari bulevarde din Sibiu, tot odata find si o zona foarte linistita. In apropierea acestuia se afla de asemenea gradinite, scoli generale, licee, centre comerciale, magazine, banci, farmacii, iar in fata blocului este statia de autobuz si taxi.
Acest apartament este semidecomandat, intrarea se face dintr-un hol cu spatiu de depozitare, de aici se intra in bucatarie si in dormitorul cel mic, ulterior in livingul generos cu acces la balconul foarte insorit. Din acest living se intra intr-un hol mai mic din care se face accesul in dormitorul matrimonial si in baia mare doatata cu cada si geam pentru aerisire.
Apartamentul se poate achizitiona si prin progamul Prima Casa la pretul de 42000 euro.
  • Vanzare 42.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155632 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 9 ani si 9 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 562 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 418 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 12.03.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei