Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Valea Aurie. Apartament semidecomandat la Mansarda din 5 etaje. apartament cu 3 camere in sibiu zona valea aurie

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Valea Aurie - Sibiu
Dec 09, 2014 Dec 09, 2014 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Valea Aurie cu o suprafata utila de 68 mp intr-o zona linistita si retrasa foarte aproape de scoli, gradinite, mijloace de transport in comun, statii de taxi si la doar 10 minute de Parcul Sub Arini. Apartamentul a fost construit si finisat in anul 2008 cu materiale de calitate, fiind realizat pe structura de BCA, foarte spatios si bine compartimentat astfel: - la intrarea in apartament regasim un living cu bucatarie open-space complet mobilata si utilata de aproximativ 30 mp din care este posibil si accesul in balcon, o baie generoasa dotata cu cada si geam de aerisire si scara interioara din lemn masiv care face accesul spre nivelul superior ; - la al doilea nivel se afla un hol cu acces in cele 2 dormitoare decomandate si mobilate cu mobilier de dormitor realizat la comanda si o baie de servici cu racordare la apa si canalizare  care momentan este utilizata ca spatiu de depozitare. Se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 31000 euro negociabil fiind posibila si achizitionarea prin Programul Prima Casa.

apartament cu 3 camere in sibiu zona valea aurie

Apartament cu 3 camere in zona Valea Aurie - Sibiu

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 2, suprafata utila 68 m2.
Mansarda / 5 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 160298 | actualizat acum 9 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 31.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Valea Aurie
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 68 m2
  • Suprafata construita: 80 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: Mansarda
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2008

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Valea Aurie cu o suprafata utila de 68 mp intr-o zona linistita si retrasa foarte aproape de scoli, gradinite, mijloace de transport in comun, statii de taxi si la doar 10 minute de Parcul Sub Arini. Apartamentul a fost construit si finisat in anul 2008 cu materiale de calitate, fiind realizat pe structura de BCA, foarte spatios si bine compartimentat astfel:
- la intrarea in apartament regasim un living cu bucatarie open-space complet mobilata si utilata de aproximativ 30 mp din care este posibil si accesul in balcon, o baie generoasa dotata cu cada si geam de aerisire si scara interioara din lemn masiv care face accesul spre nivelul superior ;
- la al doilea nivel se afla un hol cu acces in cele 2 dormitoare decomandate si mobilate cu mobilier de dormitor realizat la comanda si o baie de servici cu racordare la apa si canalizare  care momentan este utilizata ca spatiu de depozitare.
Se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 31000 euro negociabil fiind posibila si achizitionarea prin Programul Prima Casa.
  • Vanzare 31.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 160298 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 9 ani si 4 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 296 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 473 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 17.09.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei