Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Trei Stejari. Apartament semidecomandat la Parter. apartament la casa 3 camere si 419 mp teren aferen

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Trei Stejari - Sibiu
Mar 26, 2018 Mar 26, 2018 Apartament de vanzare la casa cu 3 camere si teren aferent dezmembrat de 419 mp, pe strada Negoi din Sibiu. Imobilul solid construit in anul 1967 a fost conceput ca un parter inalt si are o structura a camerelor foarte avantajoasa, cei 97 mp utili fiind inteligent distribuiti. Astfel, bucataria se afla in centrul casei, intre aceasta si camere fiind doua holuri despartitoare. Doua dintre camere comunica intre ele si se afla inspre strada, iar al treilea dormitor este separat. Camerele inalte sunt spatioase, luminoase si degaja o energie pozitiva. Imobilul are 2 bai, una cu cabina de dus si geam de aerisire si un wc de serviciu. Sarmul cladirii nu a fost distrus prin renovari de prost gust, frumusetea clasica fiind pastrata. Geamurile si usile mari de lemn, parchetul de stejar, gresia, faianta, inaltimea camerelor si arhitectura specifica dau posibilitatea cumparatorului de a-si adapta locuinta la standardele lui, raportul intre pret si calitate fiind unul corect. Avantajele zonei sunt evidente, linistea si pozitia fiind foarte avantajoase ( in apropiere sunt scoli si gradinite de calitate, magazine, mijloace de transport in comun, iar accesul catre centrul orasului este rapid ). Gradina este dezmembrata si reprezinta un loc ideal de relaxare, aceasta oferind intimitatea mult dorita. Exista si posibilitatea achizitionarii apartamentului vecin si astfel ar deveni o casa singur in curte intr-o zona exceptionala, cu 837 mp de teren. Pretul de vanzare al acestui imobil este 91.000 euro negociabil. Se accepta varianta de schimb cu apartament cu 2 camere si garsoniera plus diferenta. Comision 0% de la cumparator.

apartament la casa 3 camere si 419 mp teren aferen

Apartament cu 3 camere in zona Trei Stejari - Sibiu

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 2, suprafata utila 97 m2.
Parter, 2 grupuri sanitare.
ID: 212740 | actualizat acum 6 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 91.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Trei Stejari
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 97 m2
  • Suprafata construita: 117 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: Parter
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1967

Alte informatii:

Apartament de vanzare la casa cu 3 camere si teren aferent dezmembrat de 419 mp, pe strada Negoi din Sibiu. Imobilul solid construit in anul 1967 a fost conceput ca un parter inalt si are o structura a camerelor foarte avantajoasa, cei 97 mp utili fiind inteligent distribuiti. Astfel, bucataria se afla in centrul casei, intre aceasta si camere fiind doua holuri despartitoare. Doua dintre camere comunica intre ele si se afla inspre strada, iar al treilea dormitor este separat. Camerele inalte sunt spatioase, luminoase si degaja o energie pozitiva. Imobilul are 2 bai, una cu cabina de dus si geam de aerisire si un wc de serviciu. Sarmul cladirii nu a fost distrus prin renovari de prost gust, frumusetea clasica fiind pastrata. Geamurile si usile mari de lemn, parchetul de stejar, gresia, faianta, inaltimea camerelor si arhitectura specifica dau posibilitatea cumparatorului de a-si adapta locuinta la standardele lui, raportul intre pret si calitate fiind unul corect.
Avantajele zonei sunt evidente, linistea si pozitia fiind foarte avantajoase ( in apropiere sunt scoli si gradinite de calitate, magazine, mijloace de transport in comun, iar accesul catre centrul orasului este rapid ).
Gradina este dezmembrata si reprezinta un loc ideal de relaxare, aceasta oferind intimitatea mult dorita. Exista si posibilitatea achizitionarii apartamentului vecin si astfel ar deveni o casa singur in curte intr-o zona exceptionala, cu 837 mp de teren.
Pretul de vanzare al acestui imobil este 91.000 euro negociabil.
Se accepta varianta de schimb cu apartament cu 2 camere si garsoniera plus diferenta.
Comision 0% de la cumparator.
  • Vanzare 91.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 212740 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 448 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 790 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 18.10.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei