Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Tiglari. Apartament semidecomandat la etajul 4 din 4 etaje. apartament cu 3 camere zona tiglari in sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Tiglari - Sibiu
Dec 13, 2016 Dec 13, 2016 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu, zona Tiglari situat la etajul 4 al unui imobil cu 4 etaje, construit din caramida si izolat in partea superioara, cu o suprafata totala de 53 mp, avand in apropiere acces la magazine, parc, farmacie, institutii de invatamant sau statii de autobuz si taxi. Acest apartament a fost initial compartimentat in 3 dormitoare, hol la intrare, baie si bucatarie iar ulterior baia a fost marita prin unirea cu bucataria, iar aceasta din urma a fost mutata intr-una dintre camere. Toate acestea sunt complet mobilate si utilate, baie cu cada si geam de aerisire, aici fiind amplasata si masina de spalat haine, iar in bucataria dotata cu frigider si aragaz regasim amenajat si un loc de luat masa. Aceasta locuinta prezinta foarte multe dotari si imbunatatiri necesare unui trai decent: izolatie termica la interior, usa metalica la intrare, geamuri termopan, usi de lemn la interior, gresie, faianta, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel, parchet laminat, iar scara in care se afla este una foarte linistita si cu interfon la intrare. Acest apartament se vinde la pretul de 22000 euro negociabil.

apartament cu 3 camere zona tiglari in sibiu

Apartament cu 3 camere in zona Tiglari - Sibiu

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 2, suprafata utila 44 m2.
Etajul 4 / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 191995 | actualizat acum 7 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 22.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Tiglari
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 44 m2
  • Suprafata construita: 53 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 4
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1975

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu, zona Tiglari situat la etajul 4 al unui imobil cu 4 etaje, construit din caramida si izolat in partea superioara, cu o suprafata totala de 53 mp, avand in apropiere acces la magazine, parc, farmacie, institutii de invatamant sau statii de autobuz si taxi.
Acest apartament a fost initial compartimentat in 3 dormitoare, hol la intrare, baie si bucatarie iar ulterior baia a fost marita prin unirea cu bucataria, iar aceasta din urma a fost mutata intr-una dintre camere.
Toate acestea sunt complet mobilate si utilate, baie cu cada si geam de aerisire, aici fiind amplasata si masina de spalat haine, iar in bucataria dotata cu frigider si aragaz regasim amenajat si un loc de luat masa.
Aceasta locuinta prezinta foarte multe dotari si imbunatatiri necesare unui trai decent: izolatie termica la interior, usa metalica la intrare, geamuri termopan, usi de lemn la interior, gresie, faianta, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel, parchet laminat, iar scara in care se afla este una foarte linistita si cu interfon la intrare.
Acest apartament se vinde la pretul de 22000 euro negociabil.
  • Vanzare 22.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 191995 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 4 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 517 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1278 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 23.03.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei