Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Terezian. Apartament semidecomandat la Parter din 4 etaje. apartament modern cu 3 camere in sibiu zona terezi

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Terezian - Sibiu
Apr 07, 2017 Apr 07, 2017 Apartament renovat cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Terezian, pozitionat intr-una din cele mai cautate zone pe piata imobiliara a orasului, cu o suprafata totala de 72 mp, situat la parterul unui imobil cu 4 etaje construit din caramida ce dispune de termosistem la exterior, interfon la intrarea in scara in fata careia sunt multe spatii verzi si locuri de parcare. Aceasta locuinta are acces pe acest palier cu inca o familie la o uscatorie si a fost renovata complet in anul 2014 atunci cand i-au fost aduse imbunatatiri si dotari de cea mai inalta calitate, aici amintim: instalatii electrice si sanitare noi, izolatie termica si fonica la exterior de 10 cm, usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie Pvc prevazute cu plase anti-insecte si glafuri din aluminiu, centrala termica proprie Vaillant cu instalatie din cupru, termostat si calorifere din otel, parchet laminat in camere cu izolatie de 2 cm, gresie, faianta, usi noi din lemn la interior, pereti zugraviti in lavabila, acces cablu tv si internet prin fibra optica si router wireless. Apartamentul dispune de o compartimentare excelenta si anume: hol cu un cuier la intrare, o bucatarie deschisa mobilata la comanda cu loc de luat masa si utilata cu frigider, hota, plita si cuptor electrice incorporate, living spatios si luminos cu acces la un dormitor si un alt hol intermediar unde a fost amenajat un dressing, de aici se face accesul in al doilea dormitor si la o baie prevazuta cu cada si geam de aerisire. Aceasta locuinta prezinta costuri foarte reduse la utilitati, este insorita pe tot parcursul zilei avand vedere mixta cu doar 2 apartamente pe palier, in jurul acestui imobil se afla scoli, gradinite, parcuri cu loc de joaca pentru copii, biserica, farmacii, unitati bancare, spatii comerciale, aprozare, statii de autobuz sau taxi. Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat la pretul de 56000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Bancar intrucat are o situatie juridica foarte clara.

apartament modern cu 3 camere in sibiu zona terezi

Apartament cu 3 camere in zona Terezian - Sibiu

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 2, suprafata utila 60 m2.
Parter / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 204084 | adaugat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 56.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Terezian
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 60 m2
  • Suprafata construita: 72 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1978

Alte informatii:

Apartament renovat cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Terezian, pozitionat intr-una din cele mai cautate zone pe piata imobiliara a orasului, cu o suprafata totala de 72 mp, situat la parterul unui imobil cu 4 etaje construit din caramida ce dispune de termosistem la exterior, interfon la intrarea in scara in fata careia sunt multe spatii verzi si locuri de parcare.
Aceasta locuinta are acces pe acest palier cu inca o familie la o uscatorie si a fost renovata complet in anul 2014 atunci cand i-au fost aduse imbunatatiri si dotari de cea mai inalta calitate, aici amintim: instalatii electrice si sanitare noi, izolatie termica si fonica la exterior de 10 cm, usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie Pvc prevazute cu plase anti-insecte si glafuri din aluminiu, centrala termica proprie Vaillant cu instalatie din cupru, termostat si calorifere din otel, parchet laminat in camere cu izolatie de 2 cm, gresie, faianta, usi noi din lemn la interior, pereti zugraviti in lavabila, acces cablu tv si internet prin fibra optica si router wireless.
Apartamentul dispune de o compartimentare excelenta si anume: hol cu un cuier la intrare, o bucatarie deschisa mobilata la comanda cu loc de luat masa si utilata cu frigider, hota, plita si cuptor electrice incorporate, living spatios si luminos cu acces la un dormitor si un alt hol intermediar unde a fost amenajat un dressing, de aici se face accesul in al doilea dormitor si la o baie prevazuta cu cada si geam de aerisire.
Aceasta locuinta prezinta costuri foarte reduse la utilitati, este insorita pe tot parcursul zilei avand vedere mixta cu doar 2 apartamente pe palier, in jurul acestui imobil se afla scoli, gradinite, parcuri cu loc de joaca pentru copii, biserica, farmacii, unitati bancare, spatii comerciale, aprozare, statii de autobuz sau taxi.
Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat la pretul de 56000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin accesarea unui Credit Bancar intrucat are o situatie juridica foarte clara.
  • Vanzare 56.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 204084 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 222 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1064 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 07.04.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei