Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Selimbar. Apartament semidecomandat la etajul 3 din 3 etaje. apartament 3 camere 63 mp utili in selimbar judetu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu
Apr 24, 2017 Apr 24, 2017 Apartament cu 3 camere de vanzare zona Unirii din Selimbar judetul Sibiu, constructie din caramida anul 2008, cu o suprafata totala de 75 mp, situat la etajul 3 al unui imobil cu regim de inaltime scazut cu doar 3 etaje, izolat termic si fonic la exterior, acoperis din tigla si parcare proprie. Acesta este foarte spatios, compus din living cu bucatarie open-space mobilata si utilata cu frigider, aragaz, hota, masina de spalat, hol din care se face accesul la cele doua dormitoare luminoase unul dintre ele fiind mobilat cu pat matrimonial, doua noptiere si dulap, baie utilata cu toate obiectele sanitare si cabina de dus. Apartamentul este potrivit atat unei familii cat si unui cuplu la inceput de drum care doreste sa se mute imediat, datorita faptului ca detine dotari moderne precum: usa metalica la intrare, geamuri termopan, centrala termica cu calorifere din otel, parchet, gresie, faianta, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti, instalatii de gaz, curent, apa si canalizare cu contorizare individuala. Locuinta este situata intr-o zona linistita in apropiere de zone de interes public precum magazine, parcuri, restaurante si scoala. Apartamentul se vinde partial mobilat la pretul de 39.500 euro usor negociabil, cu posibilitate de achizitionare si prin Credit Ipotecar.

apartament 3 camere 63 mp utili in selimbar judetu

Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 2, suprafata utila 63 m2.
Etajul 3 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 199011 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 39.500 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 63 m2
  • Suprafata construita: 75 m2
  • Confort: 2
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 3
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2008

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere de vanzare zona Unirii din Selimbar judetul Sibiu, constructie din caramida anul 2008, cu o suprafata totala de 75 mp, situat la etajul 3 al unui imobil cu regim de inaltime scazut cu doar 3 etaje, izolat termic si fonic la exterior, acoperis din tigla si parcare proprie.
Acesta este foarte spatios, compus din living cu bucatarie open-space mobilata si utilata cu frigider, aragaz, hota, masina de spalat, hol din care se face accesul la cele doua dormitoare luminoase unul dintre ele fiind mobilat cu pat matrimonial, doua noptiere si dulap, baie utilata cu toate obiectele sanitare si cabina de dus.
Apartamentul este potrivit atat unei familii cat si unui cuplu la inceput de drum care doreste sa se mute imediat, datorita faptului ca detine dotari moderne precum: usa metalica la intrare, geamuri termopan, centrala termica cu calorifere din otel, parchet, gresie, faianta, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti, instalatii de gaz, curent, apa si canalizare cu contorizare individuala.
Locuinta este situata intr-o zona linistita in apropiere de zone de interes public precum magazine, parcuri, restaurante si scoala.
Apartamentul se vinde partial mobilat la pretul de 39.500 euro usor negociabil, cu posibilitate de achizitionare si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 39.500 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199011 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 825 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1568 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.10.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei