Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Valea Aurie. Apartament semidecomandat la Mansarda din 5 etaje. apartament cu 3 camere in sibiu zona valea aurie

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Valea Aurie - Sibiu
Dec 07, 2016 Dec 07, 2016 Apartament cu 3 camere de vanzare semidecomandate in Sibiu, zona Valea Aurie, situat intr-un cartier linistit al orasului, avand o suprafata utila de 104 mp, structurat pe doua nivele la mansarda, construita in anul 2008 din caramida. Primul nivel este compus din: un living generos, cu acces in bucataria inchisa, baie care poate fi dotata cu cada, deoarece este suficient de spatioasa. In partea superioara se face accesul pe o scara interioara cu structura metalica imbracata in lemn foarte rezistenta si cu balustrade metalice, unde gasim 2 domitoare decomandate, foarte lumionoase si spatioase. Acest apartament se afla la stadiul de semifinisat avand imbunatatiri precum usa metalica la intrare, gresie, faianta, parchet laminat de 9 mm, tamplarie pvc cu geam termopan cu 3 camere, instalatiile termice si electrice sunt mascate prin pereti, avand un aspect deosebit si o utilitate ridicata. In apropierea acestui imobilul se afla scoala generala, gradinita cu program prelungit, la iesirea din scara blocului gasiti statia de autobuz si in coltul blocului aveti de asemenea statie de taxi, mai multe magazine alimentare, farmacii, banci, dar si magazine cu materiale pentru constructii, daca doriti sa va relaxati in doar cateva minute pe jos puteti ajunge in cel mai mare parc din oras, mai exact in parcul Sub Arini, gradina zoologica, toate acestea din motivul pozitionarii acestui imobil intr-un loc deosebit fiind inconjurat de padure si parcuri. Acest imobil este izolat termic si fonic pe exterior, dotat cu interfon la intrare. Pretul de vanzare a acestui apartament este de 41.000 euro cu posibilitate de achizitionare si prin Programul Prima Casa.

apartament cu 3 camere in sibiu zona valea aurie

Apartament cu 3 camere in zona Valea Aurie - Sibiu

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 104 m2.
Mansarda / 5 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 155593 | actualizat acum 7 ani si 4 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 41.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Valea Aurie
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 104 m2
  • Suprafata construita: 126 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: Mansarda
  • Numar etaje: Parter+5 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2008

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere de vanzare semidecomandate in Sibiu, zona Valea Aurie, situat intr-un cartier linistit al orasului, avand o suprafata utila de 104 mp, structurat pe doua nivele la mansarda, construita in anul 2008 din caramida.
Primul nivel este compus din: un living generos, cu acces in bucataria inchisa, baie care poate fi dotata cu cada, deoarece este suficient de spatioasa. In partea superioara se face accesul pe o scara interioara cu structura metalica imbracata in lemn foarte rezistenta si cu balustrade metalice, unde gasim 2 domitoare decomandate, foarte lumionoase si spatioase.
Acest apartament se afla la stadiul de semifinisat avand imbunatatiri precum usa metalica la intrare, gresie, faianta, parchet laminat de 9 mm, tamplarie pvc cu geam termopan cu 3 camere, instalatiile termice si electrice sunt mascate prin pereti, avand un aspect deosebit si o utilitate ridicata.
In apropierea acestui imobilul se afla scoala generala, gradinita cu program prelungit, la iesirea din scara blocului gasiti statia de autobuz si in coltul blocului aveti de asemenea statie de taxi, mai multe magazine alimentare, farmacii, banci, dar si magazine cu materiale pentru constructii, daca doriti sa va relaxati in doar cateva minute pe jos puteti ajunge in cel mai mare parc din oras, mai exact in parcul Sub Arini, gradina zoologica, toate acestea din motivul pozitionarii acestui imobil intr-un loc deosebit fiind inconjurat de padure si parcuri. Acest imobil este izolat termic si fonic pe exterior, dotat cu interfon la intrare.
Pretul de vanzare a acestui apartament este de 41.000 euro cu posibilitate de achizitionare si prin Programul Prima Casa.
  • Vanzare 41.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 155593 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 4 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 2161 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1597 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 21.02.2014 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei