Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Terezian. Apartament semidecomandat la Parter. apartament la casa 3 camere pretabil spatiu comerc

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Terezian - Sibiu
May 30, 2018 May 30, 2018 Apartament la casa cu 3 camere si 312 mp aferenti de vanzare in zona Terezian din Sibiu, pretabil pentru spatiu comercial sau birouri. Imobilul solid construit in anul 1967 este conceput ca un parter inalt, iar structura celor 3 camere semidecomandate este foarte avantajoasa. Holul de la intrare ne conduce la o sufragerie de 28 mp, camera inalta si luminoasa avand vedere catre gradina. Celelalte 2 camere ( 20 mp respectiv 10 mp) sunt inspre strada si pot comunica intre ele in cazul in care l-ar avantaja pe cumparator. Holul dintre camere are intrari separate la baia mare cu geam de aerisire si la camara. Finisajele sunt simple, dar soliditatea casei este evidenta. Terenul de 312 mp dezmembrat in acte beneficiaza de un acces auto bun, in curtea comuna de 600 mp fiind doar un singur vecin. Zona este excelenta, in apropiere fiind doua scoli bune, gradinite, mijloace de transport in comun, Piata Cibin si alte puncte de aprovizionare. Marele avantaj al apartamentului la casa este ca se afla inspre strada si se poate transforma in spatiu comercial sau spatiu pentru birouri, vadul fiind unul foarte bun. Pretul acestei proprietati este de 85000 euro negociabil, se accepta variante cu case singur in curte sau apartamente la casa cu terenul dezmembrat + diferenta.

apartament la casa 3 camere pretabil spatiu comerc

Apartament cu 3 camere in zona Terezian - Sibiu

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 84 m2.
Parter, 1 grup sanitar.
ID: 213275 | actualizat acum 5 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 85.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Terezian
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 84 m2
  • Suprafata construita: 100 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: Parter
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 1967

Alte informatii:

Apartament la casa cu 3 camere si 312 mp aferenti de vanzare in zona Terezian din Sibiu, pretabil pentru spatiu comercial sau birouri. Imobilul solid construit in anul 1967 este conceput ca un parter inalt, iar structura celor 3 camere semidecomandate este foarte avantajoasa. Holul de la intrare ne conduce la o sufragerie de 28 mp, camera inalta si luminoasa avand vedere catre gradina.
Celelalte 2 camere ( 20 mp respectiv 10 mp) sunt inspre strada si pot comunica intre ele in cazul in care l-ar avantaja pe cumparator. Holul dintre camere are intrari separate la baia mare cu geam de aerisire si la camara.
Finisajele sunt simple, dar soliditatea casei este evidenta. Terenul de 312 mp dezmembrat in acte beneficiaza de un acces auto bun, in curtea comuna de 600 mp fiind doar un singur vecin.
Zona este excelenta, in apropiere fiind doua scoli bune, gradinite, mijloace de transport in comun, Piata Cibin si alte puncte de aprovizionare.
Marele avantaj al apartamentului la casa este ca se afla inspre strada si se poate transforma in spatiu comercial sau spatiu pentru birouri, vadul fiind unul foarte bun.
Pretul acestei proprietati este de 85000 euro negociabil, se accepta variante cu case singur in curte sau apartamente la casa cu terenul dezmembrat + diferenta.
  • Vanzare 85.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 213275 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 5 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 852 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1634 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 14.09.2017 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei