Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Strand. Apartament semidecomandat la etajul 1 din 3 etaje. apartament cu 3 camere la vila in sibiu zona stran

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Strand - Sibiu
Apr 04, 2017 Apr 04, 2017 Apartament cu 3 camere si curte privata de vanzare in Sibiu zona Strand, situat la etajul intermediar 1 din 3 al unei vile constructie anul 2006 acoperita cu tigla, pozitionata intr-o zona foarte linistita de case, avand o suprafata totala de 91 mp, cu loc de parcare in fata imobilului si nenumarate facilitati citadine. Aceasta locuinta prezinta costuri reduse la utilitati, este foarte bine compartimentata, compusa din living, 2 dormitoare decomandate, bucatarie utilata cu aragaz, frigider, hota si masina de spalat, balcon cu debara prevazut cu uscator exterior, 2 bai ( o baie prevazuta cu cada iar a doua de serviciu, ambele cu aerisire ) si hol la intrare, toate acestea sunt complet mobilate si utilate si pun la dispozitia noului proprietar o suprafata utila de 76 mp. Apartamentul este excelent intretinut si prezinta toate dotarile si imbunatatirile necesare unei familii printre care: aer conditionat, dezumidificator, acces cablu si internet, usa metalica la intrare, izolatie termica si fonica de 10 cm la exterior, usi din lemn la interior, geamuri termopan din tamplarie PVC cu jaluzele si plase anti-insecte, gresie, faianta, parchet laminat, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere. Imobilul este amplasat intr-o zona linistita, foarte aproape de Centru si de toate punctele de interes public, pe o strada asfaltata si iluminata public, ferita de zgomotul si agitatia orasului, dispune de curte interioara pavata de 130 mp, comuna cu celelalte 5 familii care locuiesc in aceasta vila cu cate un singur apartament pe palier. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 66000 euro negociabil, printre modalitatile de plata se accepta si accesarea unui credit bancar.

apartament cu 3 camere la vila in sibiu zona stran

Apartament cu 3 camere in zona Strand - Sibiu

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 76 m2.
Etajul 1 / 3 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 199617 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 66.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Strand
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 76 m2
  • Suprafata construita: 91 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 2006

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere si curte privata de vanzare in Sibiu zona Strand, situat la etajul intermediar 1 din 3 al unei vile constructie anul 2006 acoperita cu tigla, pozitionata intr-o zona foarte linistita de case, avand o suprafata totala de 91 mp, cu loc de parcare in fata imobilului si nenumarate facilitati citadine.
Aceasta locuinta prezinta costuri reduse la utilitati, este foarte bine compartimentata, compusa din living, 2 dormitoare decomandate, bucatarie utilata cu aragaz, frigider, hota si masina de spalat, balcon cu debara prevazut cu uscator exterior, 2 bai ( o baie prevazuta cu cada iar a doua de serviciu, ambele cu aerisire ) si hol la intrare, toate acestea sunt complet mobilate si utilate si pun la dispozitia noului proprietar o suprafata utila de 76 mp.
Apartamentul este excelent intretinut si prezinta toate dotarile si imbunatatirile necesare unei familii printre care: aer conditionat, dezumidificator, acces cablu si internet, usa metalica la intrare, izolatie termica si fonica de 10 cm la exterior, usi din lemn la interior, geamuri termopan din tamplarie PVC cu jaluzele si plase anti-insecte, gresie, faianta, parchet laminat, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere.
Imobilul este amplasat intr-o zona linistita, foarte aproape de Centru si de toate punctele de interes public, pe o strada asfaltata si iluminata public, ferita de zgomotul si agitatia orasului, dispune de curte interioara pavata de 130 mp, comuna cu celelalte 5 familii care locuiesc in aceasta vila cu cate un singur apartament pe palier.
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 66000 euro negociabil, printre modalitatile de plata se accepta si accesarea unui credit bancar.
  • Vanzare 66.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 199617 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 451 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1530 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 18.10.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei