Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Strand. Apartament semidecomandat la Parter din 4 etaje. apartament modern cu 3 camere in sibiu zona strand

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Strand - Sibiu
Mar 02, 2017 Mar 02, 2017 Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu, zona Strand care este in continua dezvoltare, unde predomina constructiile noi, cu o suprafata totala de 60 mp, situat la parterul unui imobil cu 4 etaje, construit in anul 2009 si finisat cu materiale de cea mai buna calitate, izolat termic si fonic la exterior, ce detine un loc de parcare. Locuinta cu o suprafata utila de 53 mp, la care se adauga 2 balcoane unul de 5 mp si unul de 3 mp, este compartimentata in living open space cu bucataria spatioasa cu loc de luat masa si utilata cu aragaz, frigider, cuptor, doua dormitoare, unul dintre acestea avand iesire la balcon, o baie cu cada si geam de aerisire, dar si o pivnita amenajata langa intrarea in apartament. Aceasta fiind amenajat de proprietari de la stadiul de gri i-au fost aduse cele mai bune imbunatatiri: usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, parchet din lemn de brad pe toata suprafata case, centrala termica Viessmann cu calorifere din otel, geamuri termopan din tamplarie PVC, gresie, faianta. Apartamentul se vinde mobilat si utilat la pretul de 49.900 euro negociabil, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.

apartament modern cu 3 camere in sibiu zona strand

Apartament cu 3 camere in zona Strand - Sibiu

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 53 m2.
Parter / 4 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 198282 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 49.900 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Strand
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 53 m2
  • Suprafata construita: 60 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+4 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2009

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu, zona Strand care este in continua dezvoltare, unde predomina constructiile noi, cu o suprafata totala de 60 mp, situat la parterul unui imobil cu 4 etaje, construit in anul 2009 si finisat cu materiale de cea mai buna calitate, izolat termic si fonic la exterior, ce detine un loc de parcare.
Locuinta cu o suprafata utila de 53 mp, la care se adauga 2 balcoane unul de 5 mp si unul de 3 mp, este compartimentata in living open space cu bucataria spatioasa cu loc de luat masa si utilata cu aragaz, frigider, cuptor, doua dormitoare, unul dintre acestea avand iesire la balcon, o baie cu cada si geam de aerisire, dar si o pivnita amenajata langa intrarea in apartament.
Aceasta fiind amenajat de proprietari de la stadiul de gri i-au fost aduse cele mai bune imbunatatiri: usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, parchet din lemn de brad pe toata suprafata case, centrala termica Viessmann cu calorifere din otel, geamuri termopan din tamplarie PVC, gresie, faianta.
Apartamentul se vinde mobilat si utilat la pretul de 49.900 euro negociabil, poate fi achizitionat si prin Credit Ipotecar.
  • Vanzare 49.900 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 198282 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 477 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1416 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 11.10.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei