Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Selimbar. Apartament semidecomandat la etajul 2 din 3 etaje. apartament cu 3 camere etajul 2 in selimbar judetu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu
Jun 16, 2017 Jun 16, 2017 Apartament cu 3 camere de vanzare in Selimbar zona Pictor Brana judetul Sibiu, cu o suprafata totala de 101 mp, situat la etajul intermediar 2 din 3 al unui imobil constructie anul 2008 ce dispune de curte proprie si 2 locuri de parcare delimitate. Acesta are o suprafata utila de 90 de mp si este compus din living spatios de 35 mp, cu bucatarie inchisa de aproximativ 8 mp, un dormitor spatios de 17 mp cu iesire de balconul inchis in termopan, un dormitor de 15 mp cu iesire pe balcon, o baie incapatoare de 6 mp cu geam de aerisire, un hol generos de 5 mp, cu un loc special amenajat pentru pantofar si cuier. Locuinta dispune de dotari si imbunatatiri de foarte buna calitate, precum geam termopan Veka si Rehau cu 2 foi de sticla si 5 camere, plase pentru tantari si jaluzele exterioare la sufragerie si dormitoare, izolatie termica si fonica exterioara, centrala termica proprie cu calorifere din otel, instalatii termice cu distribuitor, instalatii electrice si sanitare, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti, gresie, faianta, parchet laminat si obiecte sanitare de inalta calitate, usa de la intrare este din metal, usile de la interior din lemn. Imobilul este compus din doar 8 apartamente ( 2 pe nivel ), este un ansamblu rezidential ce dispune de asociatie de proprietari, construit in totalitate din caramida Porotherm de 30 la exterior si 25 cm la interior, casa scari placata cu gresie, corpuri de iluminat pe casa scarii, usa de acces in scara blocului din PVC, interfon si parcare privata. Valoarea apartamentului este de 63000 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

apartament cu 3 camere etajul 2 in selimbar judetu

Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 90 m2.
Etajul 2 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 189855 | actualizat acum 6 ani si 10 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 63.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 90 m2
  • Suprafata construita: 101 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2008

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere de vanzare in Selimbar zona Pictor Brana judetul Sibiu, cu o suprafata totala de 101 mp, situat la etajul intermediar 2 din 3 al unui imobil constructie anul 2008 ce dispune de curte proprie si 2 locuri de parcare delimitate.
Acesta are o suprafata utila de 90 de mp si este compus din living spatios de 35 mp, cu bucatarie inchisa de aproximativ 8 mp, un dormitor spatios de 17 mp cu iesire de balconul inchis in termopan, un dormitor de 15 mp cu iesire pe balcon, o baie incapatoare de 6 mp cu geam de aerisire, un hol generos de 5 mp, cu un loc special amenajat pentru pantofar si cuier.
Locuinta dispune de dotari si imbunatatiri de foarte buna calitate, precum geam termopan Veka si Rehau cu 2 foi de sticla si 5 camere, plase pentru tantari si jaluzele exterioare la sufragerie si dormitoare, izolatie termica si fonica exterioara, centrala termica proprie cu calorifere din otel, instalatii termice cu distribuitor, instalatii electrice si sanitare, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti, gresie, faianta, parchet laminat si obiecte sanitare de inalta calitate, usa de la intrare este din metal, usile de la interior din lemn.
Imobilul este compus din doar 8 apartamente ( 2 pe nivel ), este un ansamblu rezidential ce dispune de asociatie de proprietari, construit in totalitate din caramida Porotherm de 30 la exterior si 25 cm la interior, casa scari placata cu gresie, corpuri de iluminat pe casa scarii, usa de acces in scara blocului din PVC, interfon si parcare privata.
Valoarea apartamentului este de 63000 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.
  • Vanzare 63.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 189855 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 6 ani si 10 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 537 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 2094 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 16.05.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei