Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Selimbar. Apartament semidecomandat la etajul 1 din 3 etaje. apartament cu 3 camere in selimbar 70 mp utili com

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu
Apr 11, 2017 Apr 11, 2017 Apartament cu 3 camere si balcon de vanzare intr-un imobil constructie noua pozitionat in apropiere de strada Mihai Viteazu din Selimbar judetul Sibiu, acesta este situat la etajul intermediar 1 al imobil cu 3 etaje si dispune de aproximativ 80 mp totali. Acesta are o suprafata utila de 70 mp si este compusa din living de 21,50 mp cu acces pe balconul deschis cu o suprafata de 4,55 mp, o bucatarie de 10,60 mp care poate fi inchisa sau deschisa cu livingul, un dormitor matrimonial de 12,80 mp, un dormitor pentru copii de 12,35 mp, baie de 5,20 mp cu geam de aerisire si un hol de 5 mp. Acesta se preda la stadiul de alb sau cheie in functie de preferintele clientului si detine dotari precum usa metalica la intrare, geamuri termopan Salamander cu 5 camere grosime de 80 mm, centrala termica si calorifere din otel, gresie, faianta, parchet, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti, prize, intrerupatoare, sapa autonivelanta cu izolatie termica si fonica, instalatii de gaz, curent, apa si canalizare cu contorizare individuala. Imobilul in care este pozitionat apartamentul este construit din caramida Porotherm de 30 cm, izolatie termica si fonica pe exterior, la intrarea in imobil are usa din termopan cu interfon, casa scarilor placata cu granit, balustrade de inox, acoperis din tigla Lindab. Locuinta se vinde la pretul de 41800 euro, se poate achizitiona si prin Credit Imobiliar sau programul Prima Casa. COMISION ZERO.

apartament cu 3 camere in selimbar 70 mp utili com

Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 70 m2.
Etajul 1 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 188838 | actualizat acum 7 ani
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 41.800 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 70 m2
  • Suprafata construita: 80 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 1
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere si balcon de vanzare intr-un imobil constructie noua pozitionat in apropiere de strada Mihai Viteazu din Selimbar judetul Sibiu, acesta este situat la etajul intermediar 1 al imobil cu 3 etaje si dispune de aproximativ 80 mp totali.
Acesta are o suprafata utila de 70 mp si este compusa din living de 21,50 mp cu acces pe balconul deschis cu o suprafata de 4,55 mp, o bucatarie de 10,60 mp care poate fi inchisa sau deschisa cu livingul, un dormitor matrimonial de 12,80 mp, un dormitor pentru copii de 12,35 mp, baie de 5,20 mp cu geam de aerisire si un hol de 5 mp.
Acesta se preda la stadiul de alb sau cheie in functie de preferintele clientului si detine dotari precum usa metalica la intrare, geamuri termopan Salamander cu 5 camere grosime de 80 mm, centrala termica si calorifere din otel, gresie, faianta, parchet, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti, prize, intrerupatoare, sapa autonivelanta cu izolatie termica si fonica, instalatii de gaz, curent, apa si canalizare cu contorizare individuala.
Imobilul in care este pozitionat apartamentul este construit din caramida Porotherm de 30 cm, izolatie termica si fonica pe exterior, la intrarea in imobil are usa din termopan cu interfon, casa scarilor placata cu granit, balustrade de inox, acoperis din tigla Lindab.
Locuinta se vinde la pretul de 41800 euro, se poate achizitiona si prin Credit Imobiliar sau programul Prima Casa.
COMISION ZERO.
  • Vanzare 41.800 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 188838 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 778 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1548 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.04.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei