Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Selimbar. Apartament semidecomandat la etajul 2 din 3 etaje. apartament cu 3 camere in selimbar judetul sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu
Mar 03, 2017 Mar 03, 2017 Apartament cu 3 camere si 2 balcoane de vanzare in localitatea Selimbar judetul Sibiu, situat la etajul intermediar 2 din 3 al unui imobil compus din P+2E+ER, pozitionat pe o strada noua din punct de vedere al infrastructurii ce dispune de parcari proprii, iluminat stradal, spatii verzi si locuri de joaca pentru copii. Locuinta este compusa dintr-un living de 18 mp cu acces pe balconul deschis cu o suprafata de 4,65 mp, o bucatarie de 9,35 mp care poate fi inchisa sau deschisa cu livingul, un dormitor matrimonial de 13,40 cu acces pe cel de-al doilea balcon de 4,70 mp, un dormitor pentru copii de 12,75 mp ce dispune si de un dulap de aproximativ 1 mp, baie de 6 mp cu geam de aerisire, debara de 6,30 mp si un hol de 5 mp. Acesta se preda la stadiul de alb sau cheie in functie de preferintele clientului si detine dotari precum usa metalica la intrare, geamuri termopan Salamander cu 5 camere grosime de 80 mm, centrala termica si calorifere din otel, gresie, faianta, parchet, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti, prize, intrerupatoare, sapa autonivelanta cu izolatie termica si fonica, instalatii de gaz, curent, apa si canalizare cu contorizare individuala. Imobilul in care este pozitionat apartamentul este construit din caramida Porotherm de 30 cm, izolatie termica si fonica pe exterior, la intrarea in imobil are usa din termopan cu interfon, casa scarilor placata cu granit, balustrade de inox, acoperis din tigla Lindab. Apartamentul se vinde la pretul de 43.800 euro, se poate achizitiona si prin Credit Imobiliar sau prin programul Prima Casa. COMISION ZERO.

apartament cu 3 camere in selimbar judetul sibiu

Apartament cu 3 camere in zona Selimbar - Sibiu

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 71 m2.
Etajul 2 / 3 etaje, 1 grup sanitar.
ID: 188836 | actualizat acum 7 ani si 1 luna
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 43.800 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Selimbar
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 71 m2
  • Suprafata construita: 85 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: 2
  • Numar etaje: Parter+3 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 1
  • An constructie: 2016

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere si 2 balcoane de vanzare in localitatea Selimbar judetul Sibiu, situat la etajul intermediar 2 din 3 al unui imobil compus din P+2E+ER, pozitionat pe o strada noua din punct de vedere al infrastructurii ce dispune de parcari proprii, iluminat stradal, spatii verzi si locuri de joaca pentru copii.
Locuinta este compusa dintr-un living de 18 mp cu acces pe balconul deschis cu o suprafata de 4,65 mp, o bucatarie de 9,35 mp care poate fi inchisa sau deschisa cu livingul, un dormitor matrimonial de 13,40 cu acces pe cel de-al doilea balcon de 4,70 mp, un dormitor pentru copii de 12,75 mp ce dispune si de un dulap de aproximativ 1 mp, baie de 6 mp cu geam de aerisire, debara de 6,30 mp si un hol de 5 mp.
Acesta se preda la stadiul de alb sau cheie in functie de preferintele clientului si detine dotari precum usa metalica la intrare, geamuri termopan Salamander cu 5 camere grosime de 80 mm, centrala termica si calorifere din otel, gresie, faianta, parchet, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti, prize, intrerupatoare, sapa autonivelanta cu izolatie termica si fonica, instalatii de gaz, curent, apa si canalizare cu contorizare individuala.
Imobilul in care este pozitionat apartamentul este construit din caramida Porotherm de 30 cm, izolatie termica si fonica pe exterior, la intrarea in imobil are usa din termopan cu interfon, casa scarilor placata cu granit, balustrade de inox, acoperis din tigla Lindab.
Apartamentul se vinde la pretul de 43.800 euro, se poate achizitiona si prin Credit Imobiliar sau prin programul Prima Casa.
COMISION ZERO.
  • Vanzare 43.800 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 188836 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 1 luna Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 518 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 1881 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 13.04.2016 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei