Acest site folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și a cuantifica anunțurile. Află mai multe OK

Apartament vanzare 3 camere Sibiu Gara. Apartament semidecomandat la Parter din 2 etaje. apartament cu 3 camere la casa zona garii in sibiu

Tip tranzacţie
Tip proprietate
Adauga anunt
Apartament cu 3 camere in zona Gara - Sibiu
Jul 14, 2016 Jul 14, 2016 Apartament cu 3 camere semidecomandate la casa de vanzare in Sibiu, pretabil si pentru cabinet medical situat in zona Garii, cu o suprafata totala de 97 mp, pozitionat la parterul inalt al unei case cu regimul de inaltime P+2 E compusa din doar 3 apartamente, aceasta fiind construita din caramida in jurul anului 1950. Cu o suprafata utila de 85 mp apartamentul este foarte spatios si bine compartimentat fiind compus dintr-un living generos de 22 mp, 2 dormitoare cu o suprafata de aproximativ 15 mp fiecare, o bucatarie, un hol generos cu o suprafata de 15 mp ce a fost transformat in living, o baie incapatoare cu cada si geam de aerisire, o toaleta de servici cu geam de aerisire, 2 spatii de depozitare, hol si o pivnita de 16 mp. Acesta a fost renovat in anul 2002 si i s-au adus imbunatatiri precum centrala termica pe gaz marca Junkers cu calorifere din otel, tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie termica si fonica exterioara, parchet din lemn masiv, usa din lemn masiv la intrare, usi din lemn la interior, gresie, faianta. Imobilul dispune de acces din doua strazi si o curte interioara in care se poate parca masina sau chiar amenaja un garaj sau spatiu de depozitare. Datorita pozitionarii intr-o zona usor accesibila acesta este pretabil pentru cabinet medical sau spatiu de birouri, dar si pentru locuinta fiind in imediata apropiere a unitatilor de invatamant, centrelor comerciale, unitatiilor bancare, statilor de taxi si statiilor pentru mijloacele de transport in comun. Pretul de achizitionare este de 64000 euro negociabil.

apartament cu 3 camere la casa zona garii in sibiu

Apartament cu 3 camere in zona Gara - Sibiu

Apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 1, suprafata utila 85 m2.
Parter / 2 etaje, 2 grupuri sanitare.
ID: 165921 | actualizat acum 7 ani si 9 luni
Aceasta oferta a fost dezactivata.
Puteti cauta aici alte oferte echivalente pe portal.
  • Vanzare 64.000 €
prezentare anunt imobiliar
  • Sibiu
  • Localitate: Sibiu
  • Zona: Gara
  • Numar camere: 3
  • Suprafata utila: 85 m2
  • Suprafata construita: 97 m2
  • Confort: 1
  • Compartimentare: Semidecomandat
  • Etajul: Parter
  • Numar etaje: Parter+2 etaje
  • Nr grupuri sanitare: 2
  • An constructie: 1950

Alte informatii:

Apartament cu 3 camere semidecomandate la casa de vanzare in Sibiu, pretabil si pentru cabinet medical situat in zona Garii, cu o suprafata totala de 97 mp, pozitionat la parterul inalt al unei case cu regimul de inaltime P+2 E compusa din doar 3 apartamente, aceasta fiind construita din caramida in jurul anului 1950.
Cu o suprafata utila de 85 mp apartamentul este foarte spatios si bine compartimentat fiind compus dintr-un living generos de 22 mp, 2 dormitoare cu o suprafata de aproximativ 15 mp fiecare, o bucatarie, un hol generos cu o suprafata de 15 mp ce a fost transformat in living, o baie incapatoare cu cada si geam de aerisire, o toaleta de servici cu geam de aerisire, 2 spatii de depozitare, hol si o pivnita de 16 mp.
Acesta a fost renovat in anul 2002 si i s-au adus imbunatatiri precum centrala termica pe gaz marca Junkers cu calorifere din otel, tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie termica si fonica exterioara, parchet din lemn masiv, usa din lemn masiv la intrare, usi din lemn la interior, gresie, faianta.
Imobilul dispune de acces din doua strazi si o curte interioara in care se poate parca masina sau chiar amenaja un garaj sau spatiu de depozitare.
Datorita pozitionarii intr-o zona usor accesibila acesta este pretabil pentru cabinet medical sau spatiu de birouri, dar si pentru locuinta fiind in imediata apropiere a unitatilor de invatamant, centrelor comerciale, unitatiilor bancare, statilor de taxi si statiilor pentru mijloacele de transport in comun.
Pretul de achizitionare este de 64000 euro negociabil.
  • Vanzare 64.000 €
Date despre anunt Date despre agentie Date despre agent
Proprietatea are ID: 165921 Agentia: Nume: TABOO Imobiliare
Actualizata: acum 7 ani si 9 luni Judet: Telefon: vezi numarul
Listata de: 646 ori Manager: Oferte în portofoliu: 0
Vizualizata de: 811 ori Telefon: vezi numarul Vezi intreg portofoliul de oferte
Istoric pret: nu sunt modificari de pret Numar agenti: 0 Articole: 0; Comentarii:
Listata initial în: 22.01.2015 Oferte în portofoliu: 0 Intrebari 0; Raspunsuri:
Vezi intreg portofoliul de oferte Contacteaza agentul
Inscrisa pe TopEstate din: Pagina personala a agentului
Pagina personala a agentiei